بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس ها و قارچ های جدا شده از خاک های جنگل آمل و مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۸

امروزه تعداد بیشماری از میکروب ها به انواع آنتی بیوتیک ها مقاوم شده اند و این مساله باعث پیچیدگی درمان بیماریهای عفونی می شود. موضوع این تحقیق جداسازی میکروارگانیسم های تولیدکننده آنتی بیوتیک از خاک های مناطق بومی ایران بود. در این مطالعه نمونه های مختلف خاک از مناطق جنگلی جنگل آمل و خاک مناطق بیابانی کهریزک و حسن آباد خالصه انتخاب شد و در محیط های نوترین آگار و سابورود کستروزآگار کشت داده شد و سپس نمونه هایی خالص شدند. برای بررسی فعالیت ضد میکروبی میکروارگانیسم ها علیه باکتری ها، چهار باکتری گرم مثبت و چهار باکتری گرم منفی انتخاب شدند. نتایج نشان داد که تنها استرپتومیسس های جدا شده از مناطق بیابانی، دارای فعالیت های ضد باکتریایی بودند. در مرحله بعد تاثیر پارامترهای اکولوژیکی (دما pH- منابع کربن – نیتروژن) بر روی فعالیت ضد میکروبی مطالعه شد. نتایج نشان داد که مناسب ترین و اپتیمم شرایط برای فعالیت ضد میکروبی به قرار زیر است: pH و برابر ۶.۹-۷.۲، منابع کربن گلوکز و لاکتوز هر کدام به میزان ۱۰ گرم در لیتر دمای ۳۶-۳۳ درجه سانتی گراد و سولفات آمونیوم به میزان ۱۰ گرم در لیتر و نیز اسیدهای آمینه متیونین و تریپتوفان هر کدام به میزان ۱ گرم در لیتر به عنوان منابع نیتروژن. این عوامل می توانند باعث افزایش و سرعت دهی فعالیت ضد باکتریایی شوند. ما همچنین دریافتیم که حساسیت باکتریهای گرم مثبت نسبت به فعالیت ضد باکتریایی استرپتومیسس های جدا شده از خاک در مقایسه با باکتریهای گرم منفی، بیشتر بود.

کلید واژه: خواص ضد میکروبی، استرپتومیسس ها، قارچ ها، خاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.