ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

در این بررسی، تعداد ۱۰ نمونه کره حیوانی پاستوریزه که توسط کارخانجات لبنیات مختلف بسته بندی شده بودند بصورت تصادفی از مراکز پخش این محصولات جمع آوری و از لحاظ ویژگی های شیمیایی و میکروبی بر اساس روش های استاندارد مورد آزمون قرار گرفتند، همچنین ترکیب اسیدهای چرب نمونه ها به کمک دستگاه کروماتوگرافی گازی تعیین شد. آزمایشات شیمیایی نشان داد که یک نمونه از نظر میزان چربی (۸۴%)، دو نمونه از نظر مقدار مواد جامد غیر چرب (۳% و ۲.۶%) و دو نمونه از نظر مقدار اندیس صابونی (۲۳۶.۹ و ۲۳۶.۴) با استاندارد ملی ایران برای کره مغایرت دارند. در آزمونهای میکروبی به عمل آمده نیز تعداد دو نمونه آلودگی به کلیفرم (۱۱۰ و ۱۰۰ عدد در گرم)، دو نمونه آلودگی به اشریشیا کلی (۲ و ۳ عدد در گرم) و یک نمونه (۳۳۳ عدد در گرم) آلودگی بیش از حد مجاز استاندارد به کپک نشان دادند ولی در هیچ یک از نمونه ها آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس مشاهده نگردید. با توجه به پاستوریزه بودن کره های وارد شده به کشور این نتایج می تواند بیانگر آلوده شدن برخی از کره های پاستوریزه در حین بسته بندی و یا قبل از بسته بندی در اثر جابجایی، حمل و نقل و یا نگهداری نامناسب باشد.

کلید واژه: کره حیوانی پاستوریزه، ویژگی های شیمیایی، ویژگی های میکروبی، آنالیز اسیدهای چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.