مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و توارث پذیری عمومی توده های محلی هندوانه سیستان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و توارث پذیری عمومی توده های محلی هندوانه سیستان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و توارث پذیری عمومی توده های محلی هندوانه سیستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و توارث پذیری عمومی توده های محلی هندوانه سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و توارث پذیری عمومی توده های محلی هندوانه سیستان :

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی و توارث پذیری عمومی توده های محلی هندوانه سیستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۹۵ تا ۱۰۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی و توارث پذیری عمومی توده های محلی هندوانه سیستان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هندوانه
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله توارث پذیری عمومی
مقاله تجزیه کلاستر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور حفاظت از ذخایر ژنتیکی و شناسایی نقاط قوت و ضعف توده های محلی سیستان و مقایسه آن با ارقام اصلاح شده، ۵۳ توده محلی به همراه ۳ رقم فرفاکس، شوگر بی-بی و چارلستون گری (شاهد) به صورت آزمایشی در سال ۱۳۸۶ در قالب طرح لاتیس مستطیل با دو تکرار اجرا گردید. صفات مورفولوژی شامل طول بوته، وزن میوه، وزن بذر، تعداد میوه، طول میوه، عرض میوه، درصد قند و عملکرد بودند. میزان تنوع فنوتیپی، ژنوتیپی، محیطی، توارث پذیری عمومی صفات، نسبت تنوع ژنوتیپی به محیطی، ضریب همبستگی صفات، رگرسیون گام به گام، تجزیه خوشه ای و تجزیه به مولفه های اصلی با استفاده از نرم افزارهای Excell و SAS نسخه ۹۱ محاسبه گردید. نتایج نشان داد ارقام و توده ها از نظر صفات طول میوه، عرض میوه، درصد قند و عملکرد اختلاف معنی داری در سطح ۵ درصد داشتند. در مورد همه صفات، ضریب تنوع فنوتیپی از ضریب تنوع ژنتیکی بیشتر بود، که نشان دهنده تاثیر عوامل محیطی بر روی صفات مورد بررسی می باشد. نسبت تنوع ژنوتیپی به محیطی در همه صفات به جز صفت وزن بذر پایین بود. همبستگی فنوتیپی بین صفات، نشان داد که بین عملکرد و وزن میوه، طول میوه و عرض میوه همبستگی مثبت و معنی دار داشتند. تجزیه خوشه ای بر اساس صفات مورفولوژی توده های جمع آوری شده را به چهار گروه قابل متمایز تفکیک نمود. تجزیه به مولفه های اصلی صفات اشاره داشت به اینکه دو مولفه اول ۳۶ و ۱۹ درصد (۵۵ درصد از کل) از تنوع کل را توجیه نمودند. ۷۸ درصد از تنوع توسط پنج مولفه اول، قابل توجیه بود. در مولفه اول، صفت عرض میوه (۵۴ درصد)، عملکرد (۵۳ درصد)، وزن میوه (۵۰ درصد)، طول میوه (۳۷ درصد) و در مولفه دوم صفت تعداد میوه (۵۲ درصد)، وزن بذر (۴۸ درصد) و درصد قند (۲۸ درصد) بیشترین تاثیر را در توجیه تنوع ژنتیکی دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.