تهیه نقشه شوری خاک به منظور مدیریت ویژه خاک های شور (مطالعه موردی: بخشی از اراضی زراعی شمال شرقی دشت آق قلا)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه نقشه شوری خاک به منظور مدیریت ویژه خاک های شور (مطالعه موردی: بخشی از اراضی زراعی شمال شرقی دشت آق قلا) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه نقشه شوری خاک به منظور مدیریت ویژه خاک های شور (مطالعه موردی: بخشی از اراضی زراعی شمال شرقی دشت آق قلا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه نقشه شوری خاک به منظور مدیریت ویژه خاک های شور (مطالعه موردی: بخشی از اراضی زراعی شمال شرقی دشت آق قلا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تهیه نقشه شوری خاک به منظور مدیریت ویژه خاک های شور (مطالعه موردی: بخشی از اراضی زراعی شمال شرقی دشت آق قلا) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۰

یکی از مهم ترین مشکلات مناطق خشک و نیمه خشک با سفره آب زیرزمینی کم عمق شور و سدیمی شدن خاک ها می باشد. تهیه نقشه شوری خاک برای مدیریت ویژه مکانی اهمیت زیادی بسیاری دارد، زیرا نمک های محلول اضافی در ناحیه توسعه ریشه می تواند مشکلاتی برای رشد گیاه ایجاد نماید. منطقه مورد مطالعه در شمال شرقی شهرستان آق قلا واقع شده است. برای تهیه نقشه شوری خاک، نمونه برداری به صورت شبکه منظم ۱۰۰×۱۰۰ متر در ۷۸۴ نقطه و از عمق ۳۰-۰ سانتی متری سطح خاک انجام شد. هدایت الکتریکی عصاره اشباع خاک (ECe) اندازه گیری و تجزیه و تحلیل داده ها و تهیه نقشه شوری خاک با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) انجام شد. نتایج نشان داد که هدایت الکتریکی عصاره اشباع خاک های (ECe) منطقه مورد مطالعه بین ۳۲-۹ دسی زیمنس بر متر متغیر می باشد. بر اساس نقشه شوری خاک، خاک های منطقه مورد مطالعه در ۳ محدوده شوری ۱۵-۹، ۲۴-۱۵ و ۳۲-۲۴ دسی زیمنس بر متر قرار گرفتند. مطالعات نشان داد که خاک های منطقه مورد مطالعه به دلیل تبخیر بیش از اندازه سفره آب زیرزمینی شور و کم عمق، تحت تاثیر شور و سدیمی شدن قرار دارند. این در حالی است که شوری خاک در اراضی جنوبی به دلیل کم عمق تر بودن سطح آب زیرزمینی نسبت به اراضی شمالی بیشتر می باشد. از این رو، مدیریت ویژه و تعمیق سطح آب زیرزمینی به عنوان راهکار اصلی جلوگیری از ادامه گرایش به شور و سدیمی شدن خاک در منطقه مورد مطالعه پیشنهاد گردید. در این مطالعه تهیه نقشه شوری خاک به منظور ارایه برنامه مدیریتی ویژه برای اصلاح و بهسازی خاک های منطقه مورد مطالعه مورد نظر بوده است.

کلید واژه: شوری خاک، نقشه شوری، سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)، آق قلا، استان گلستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.