تاثیر زمان نگهداری در افزایش آلودگی میکروبی خوراک های تهیه شده در اغذیه فروشی ها


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زمان نگهداری در افزایش آلودگی میکروبی خوراک های تهیه شده در اغذیه فروشی ها دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زمان نگهداری در افزایش آلودگی میکروبی خوراک های تهیه شده در اغذیه فروشی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان نگهداری در افزایش آلودگی میکروبی خوراک های تهیه شده در اغذیه فروشی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زمان نگهداری در افزایش آلودگی میکروبی خوراک های تهیه شده در اغذیه فروشی ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: غذا های آماده برای مصرف، با توجه به آماده شدن و پختن آنها از قبل و نگهداری نسبتا طولانی در یخچال میتوانند زمینه مناسبی برای بیماریهای منتقله از غذا باشند. هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر ماندگاری این فرآورده ها در یخچال مراکز عرضه می باشد.روش کار: در طی ده ماه تعداد ۱۰۰ نمونه شامل ۴۶ نمونه خوراک جگر و ۵۴ نمونه خوراک سوسیس پخته شده از اغذیه فروشی های جنوب تهران به صورت تصادفی نمونه برداری و طبق دستورالعمل اداره کل مواد غذایی-آرایشی بهداشتی کشور مورد بررسی قرار گرفت. پس از انتقال نمونه ها، آنالیز میکروبی در روزهای اول، سوم، پنجم و هفتم نگهداری در یخچال انجام شد.نتایج: با توجه به آزمایشهای میکروبی انجام شده، ۳۵ نمونه (۸/۶۴%) از خوراک سوسیس و ۳۴ نمونه (۹/۷۳%) از خوراک جگر در روز اول، ۴۴ نمونه (۵/۸۱%) خوراک سوسیس و ۴۲ نمونه (۳/۹۱%) خوراک جگر در روز سوم، ۴۷ نمونه (۱/۸۷%) خوراک سوسیس و ۴۴ نمونه (۶/۹۵%) خوراک جگر در روز پنجم و ۵۰ نمونه (۳/۹۲%) خوراک سوسیس در روز هفتم غیر قابل مصرف بودند (۰۰۰۱/۰>p) تفت دادن غذا قبل از مصرف نیز اثر کامل در رفع آلودگی میکروبی نداشته است (۰۵/۰>p). افزایش شمارش کلی میکروارگانیسم ها نسبت به حد مجاز استاندارد، مهمترین عامل بازدارندگی مصرف نمونه های غذایی بوده است.نتیجه گیری: نتایج ما نشان می دهد که نگهداری غذاهای از قبل آماده شده در یخچال سبب افزایش بار میکروبی مواد غذایی پخته شده در طی زمان می شود .

کلید واژه: مسمومیت غذایی، ماندگاری در یخچال، خوراک سوسیس، خوراک جگر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.