مقاله تاثیر آرام سازی بر اضطراب و استرس بیماران مبتلا به سرطان بستری در بیمارستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر آرام سازی بر اضطراب و استرس بیماران مبتلا به سرطان بستری در بیمارستان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر آرام سازی بر اضطراب و استرس بیماران مبتلا به سرطان بستری در بیمارستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آرام سازی بر اضطراب و استرس بیماران مبتلا به سرطان بستری در بیمارستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر آرام سازی بر اضطراب و استرس بیماران مبتلا به سرطان بستری در بیمارستان :
مقاله تاثیر آرام سازی بر اضطراب و استرس بیماران مبتلا به سرطان بستری در بیمارستان که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۹ در نشریه پرستاری ایران از صفحه ۱۵ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر آرام سازی بر اضطراب و استرس بیماران مبتلا به سرطان بستری در بیمارستان
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرام سازی
مقاله سرطان
مقاله اضطراب
مقاله استرس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: تشخیص بیماری سرطان و درمانهای خاص مربوط به آن منجر به بروز عوارض و پیامدهایی چون اضطراب و استرس در بیمار می شود. یکی از وظایف پرستاران تلاش در جهت بهبود و کنترل این عوارض می باشد. این مطالعه با هدف بکارگیری تکنیک آرام سازی بر میزان اضطراب و استرس بیماران مبتلا به سرطان طراحی و اجرا گردید.
روش بررسی: مطالعه حاضر یک مطالعه نیمه تجربی است که در سال ۱۳۸۴ در دو گروه آزمون و شاهد انجام گرفت که برای هر گروه ۳۰ بیمار مبتلا به انواع متفاوت سرطان که در بیمارستان امام خمینی تهران بستری شده بودند انتخاب و بطور تصادفی در گروههای مطالعه قرار گرفتند. در گروه آزمون تکنیک آرام سازی به مدت ۵ روز پیاپی در یک ساعت معین به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه با حضور پژوهشگر اجرا گردید. قبل و بعد از مداخله علایم حیاتی بیمار(فشارخون، نبض و تنفس) ثبت گردید. در گروه شاهد تنها در طی ۵ روز علایم حیاتی به فاصله ۲۵-۲۰ دقیقه در یک ساعت معین مشابه گروه آزمون اندازه گیری و ثبت گردید. داده ها از طریق پرسشنامه مشخصات فردی و DASS-21 قبل از شروع جلسات و بعد از اتمام ۵ جلسه درمانی جمع آوری گردید. از آزمون های کای دو و تی مستقل جهت تجریه و تحلیل داده ها استفاده شد.
یافته ها: با بکارگیری آرام سازی، میانگین تمره اضطراب در گروه آزمون از ۸۲±۴۲ قبل از مداخله به ۷۴±۴۰۷ بعد از مداخله رسید. در حالیکه این میزان در گروه شاهد از ۸۳±۴۳ به ۹۶±۴۲ رسید. میانگین نمره استرس بیماران در گروه آزمون از ۱۱۸±۵۷ قبل از مداخله به ۱۰۶±۵۲ بعد از مداخله رسید. در حالیکه در گروه شاهد از ۱۰۵±۵۲ به ۱۱۹±۵۴ رسید. آزمون آماری تی مستقل این تفاوت را بین دو گروه معنی دار نشان می دهد. (P>0.001).
همچنین در گروه آزمون فشارخون سیسنولیک، دیاستولیک، تعداد ضربان نبض، تعداد تنفس نسبت به گروه شاهد کاهش معنی داری داشته است (P<0.05)
نتیجه گیری کلی: بر اساس نتایج حاصل از این مطالعه می توان گفت که با به کارگیری روش غیردارویی آرام سازی امکان دستیابی به کنترل استرس و اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان که اغلب آنها به علت نوع بیماری و درمان های مختلف مربوطه گرفتار این مشکلات هستند وجود دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.