تنوع غذایی: شاخصی از سلامت و کفایت تغذیه ای (مقاله مروری)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع غذایی: شاخصی از سلامت و کفایت تغذیه ای (مقاله مروری) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع غذایی: شاخصی از سلامت و کفایت تغذیه ای (مقاله مروری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع غذایی: شاخصی از سلامت و کفایت تغذیه ای (مقاله مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع غذایی: شاخصی از سلامت و کفایت تغذیه ای (مقاله مروری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۱۴

مطالعه های همه گیرشناسی تغذیه ای، اغلب بر ارتباط میان مصرف تنها یک ماده مغذی با خطر ابتلا به بیماری های غیر واگیر متمرکز شده اند. از آنجا که مصرف یک ماده مغذی اغلب با دریافت سایر مواد مغذی همراه است، شاید بررسی ارتباط مصرف رژیم های غذایی مختلف با بروز بیماری های غیرواگیر نسبت به در نظر گرفتن ارتباط تنها یک ماده مغذی یا یک غذای خاص صحیح تر باشد. یکی از مشخصه های رژیم غذایی سالم داشتن تنوع غذایی است. یک رژیم غذایی متنوع می تواند از کمبود یا بیش دریافتی یک ماده مغذی پیشگیری نماید. شاخص های کفایت غذایی جهت ارزیابی تطابق پذیرش افراد از راهنماهای رژیمی به کار می رود و ارزیابی آن به طور معمول گران، وقت گیر و نیازمند یک روش قوی است. چنانچه تنوع غذایی بتواند نمایان گر وضعیت کفایت تغذیه ای باشد می تواند به عنوان یک شاخص ارزان و ساده در این خصوص تلقی شود. از طرف دیگر برخی گزارش ها در زمینه ارتباط تنوع غذایی با وضعیت سلامت حاکی از آن است که شاخص امتیاز تنوع غذایی ممکن است با ابتلا به برخی بیماری های غیر واگیر مرتبط باشد و شانس ابتلا به این بیماری ها در بین جوامع مصرف کننده رژیم های غذایی با امتیاز تنوع پایین، بیش تر است. لذا اهمیت شاخص امتیاز تنوع غذایی می تواند از دو جنبه مورد بحث قرار گیرد؛ نخست ارتباط آن با میزان کفایت تغذیه ای و سپس ارتباط شاخص مذکور با ابتلا به بیماری های غیر واگیر که مقاله حاضر با هدف بحث در این زمینه نگارش شده است.

کلید واژه: تغذیه، رژیم غذایی، همه گیرشناسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.