بررسی ویژگی های ریخت شناسی، بازده اسانس، مقدار ماده خشک گل و مونوترپن های دو گونه از وردهای معطر جنوب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های ریخت شناسی، بازده اسانس، مقدار ماده خشک گل و مونوترپن های دو گونه از وردهای معطر جنوب ایران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های ریخت شناسی، بازده اسانس، مقدار ماده خشک گل و مونوترپن های دو گونه از وردهای معطر جنوب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های ریخت شناسی، بازده اسانس، مقدار ماده خشک گل و مونوترپن های دو گونه از وردهای معطر جنوب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های ریخت شناسی، بازده اسانس، مقدار ماده خشک گل و مونوترپن های دو گونه از وردهای معطر جنوب ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۲۱

در این پژوهش ویژگی های ریخت شناسی، بازده اسانس، مقدار ماده خشک گل و مونوترپن ها در گل محمدی (Rosa damascena Mill.) و گل نسترن (Rosa moschata J. Herrm. var. nastarana Christ in Boiss.) در دو منطقه میمند و شیراز در قالب طرح به طور کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. مونوترپن ها پس از اسانس گیری توسط تقطیر با آب، با روش GC و GC-MS شناسایی شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که در گل محمدی ویژگی گل و بازده اسانس در دو منطقه تفاوت معنی دار نداشت و تنها درصد ماده خشک اختلاف معنی‏ دار نشان داد که در میمند با ۵۷/۲۱% بیشترین مقدار بود. زمان برداشت در بازده اسانس و درصد ماده خشک اثر معنی داری داشت. بیشترین بازده اسانس در زمان دوم برداشت (۱۱ اردیبهشت) به دست آمد که در میمند و شیراز به ترتیب ۰۹/۰% و ۰۸/۰% بود. بیشترین ماده خشک در میمند در زمان چهارم برداشت (۹۲/۲۲%) و در شیراز در زمان اول برداشت (۲۹/۲۰%) به دست آمد. همچنین، بین ویژگی های ریخت شناسی با بازده اسانس همبستگی دیده نشد. مقدار مونوترپن ها در میمند و شیراز به ترتیب ۹/۴۹% و ۰/۵۲% بود. در گل نسترن ویژگی گل و بازده اسانس در دو منطقه تفاوت معنی دار نداشت و تنها تعداد پرچم و درصد ماده خشک اختلاف معنی دار نشان دادند. بیشترین تعدادپرچم با (۵۸/۱۲۰) مربوط به شیراز و بیشترین ماده خشک با ۱۵/۲۴% مربوط به میمند بود. زمان برداشت در بازده و درصد ماده خشک تاثیرگذار بود. بیشترین بازده اسانس در زمان دوم برداشت (۱۱ اردیبهشت) به دست آمد که در میمند و شیراز ۰۸/۰% بود. بیشترین ماده خشک در میمند در زمان دوم برداشت (۲۷/۲۵%) و در شیراز در زمان اول برداشت (۸۱/۲۴%) به دست آمد. همچنین، بین بعضی از ویژگی‏ های ریخت شناسی با بازده اسانس همبستگی مشاهده شد. بین وزن گل و تعداد پرچم همبستگی معنی دار (۹۶۱/=r). در سطح ۱% وجود داشت. مقدار مونوترپن ها در میمند و شیراز به ترتیب ۸/۴۱% و ۸/۳۹% بود.

کلید واژه: اسانس، ماده خشک، ریخت شناسی، مونوترپن، گل محمدی، گل نسترن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.