بررسی اثرات مکمل یاری روی بر سطوح گلوکز، انسولین و روی در مردان ۶۵ – ۵۰ ساله مبتلا به دیابت نوع II


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات مکمل یاری روی بر سطوح گلوکز، انسولین و روی در مردان ۶۵ – ۵۰ ساله مبتلا به دیابت نوع II دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات مکمل یاری روی بر سطوح گلوکز، انسولین و روی در مردان ۶۵ – ۵۰ ساله مبتلا به دیابت نوع II  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات مکمل یاری روی بر سطوح گلوکز، انسولین و روی در مردان ۶۵ – ۵۰ ساله مبتلا به دیابت نوع II،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات مکمل یاری روی بر سطوح گلوکز، انسولین و روی در مردان ۶۵ – ۵۰ ساله مبتلا به دیابت نوع II :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: نظر به نقش حیاتی عنصر روی در سلامت افراد به خصوص بیماران دیابتی و با توجه به شیوع کمبود روی در جامعه ایران، این مطالعه به منظور بررسی اثرات مکمل یاری روی بر سطوح گلوکز، انسولین و روی در مردان ۶۵ – ۵۰ ساله مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام شد.مواد و روشها: این تحقیق به روش کارآزمایی بالینی تصادفی و دوسوکور، بر روی ۵۴ بیمار دیابتی انجام شد. افراد مورد بررسی بر اساس سن، مدت ابتلا به دیابت،BMI و WHR مشابه سازی شده و به طور تصادفی در یکی از دو گروه آزمایش و شاهد قرار گرفتند. به مدت ۲ ماه، گروه آزمایش روزانه ۲۵ میلی گرم روی (در فرم سولفات) و گروه شاهد، دارونما دریافت نمودند. قبل و بعد از مداخله، از هر بیمار نمونه خون ناشتا جهت تع یین قند خون وHbA1c ، انسولین و پپتید C سرم و Zn سرم و گلبولهای سفید گرفته شد. قند خون ۲ ساعت پس از صرف غذا(۲hPP) و قند و روی ادرار نیز ارزیابی شد.یافته ها: میانگین قند خون ناشتا دو ساعت بعد از غذا در پایان مطالعه در هر دو گروه افزایش نشان داد (P<0.01). همچنین افزایشی در میزان دفع ادراری قند در دو گروه مورد بررسی مشاهده شد که از لحاظ آماری معنی دار نبود. میانگین هموگلوبین گلیکوزیله، انسولین سرم و پپتید C سرم در بیماران دریافت کننده مکمل روی و دارونما کاهش معنی داری نشان داد (P<0.01). بعد از مداخله میانگین Zn سرم در گروههای آزمایش و شاهد کاهش یافت، در حالی که میانگین Zn گلبولهای سفید افزایش نشان داد .(P<0.01)در هیچ یک از موارد فوق، تغییرات مشاهده شده بین دو گروه به لحاظ آماری معنی دار نبود.نتیجه گیری: یافته های این تحقیق بهبود کنترل قند خون بیماران دیابتی را به وسیله مصرف مکمل روی تایید نمی کند. انجام مطالعات بیشتر در این زمینه توصیه می گردد.

کلید واژه: روی، مکمل یاری، گلوکز، انسولین، دیابت نوع II

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.