اندازه گیری اثر مهاری عصاره های آبی شش گیاه دارویی بر فعالیت آنزیم گزانتین اکسیداز به روش برون تنی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری اثر مهاری عصاره های آبی شش گیاه دارویی بر فعالیت آنزیم گزانتین اکسیداز به روش برون تنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری اثر مهاری عصاره های آبی شش گیاه دارویی بر فعالیت آنزیم گزانتین اکسیداز به روش برون تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری اثر مهاری عصاره های آبی شش گیاه دارویی بر فعالیت آنزیم گزانتین اکسیداز به روش برون تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری اثر مهاری عصاره های آبی شش گیاه دارویی بر فعالیت آنزیم گزانتین اکسیداز به روش برون تنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: تولید بیش از اندازه اسید اوریک به وسیله آنزیم گزانتین اکسیداز باعث بروز بیماری نقرس می شود. مهار کننده های این آنزیم از جمله داروی آلوپورینول از مهم ترین داروهای ضدنقرس موجود می باشند. گیاهان دارویی از جمله منابع طبیعی در دسترس هستند که ممکن است در درمان نقرس موثر و مفید باشند.هدف: در این مطالعه اثر مهاری عصاره های آبی گیاهان کور ، کاسنی، پونه، لوبیا، شنبلیله و دارچین که خاصیت ضدنقرس آن ها قبلا در منابع گزارش شده است، بر آنزیم گزانتین اکسیداز ارزیابی گردید.روش بررسی: در این مطالعه، تحت شرایط کنترل شده، گزانتین در مجاورت آنزیم گزانتین اکسیداز به اسیداوریک تبدیل می شود. میزان جذب اسیداوریک در طول موج ۲۹۵ نانومتر بوسیله طیف سنج UV اندازه گیری شد. افزودن آلوپورینول (به عنوان گروه کنترل مثبت) یا عصاره های گیاهی به محلول حاوی آنزیم، با مهار آن می توانند باعث کاهش تولید اسیداوریک شوند. ابتدا اثر مهاری آلوپورینول بر آنزیم و تکرارپذیری روش طی سه سری آزمایش ارزیابی شد و سپس اثرات مهاری عصاره های آبی گیاهان بر آنزیم در غلظت های ۲, ۱.۵, ۱, ۰.۵, ۰.۱ mg/ml و ۳ بررسی شد.نتایج: میزان EC50 به دست آمده برای آلوپورینول در این آزمایش ها مقدار ۰.۳۸mg/ml بود. ارزیابی اثر عصاره های گیاهی بر آنزیم نشان داد که پونه با ۷۲ درصد مهار آنزیم (p<0.001) در مقایسه با گروه کنترل آن در غلظت ۳mg/ml دارای اثر قوی مهاری و لوبیا با ۲۷ درصد (p<0.001) مهار آنزیم در غلظت ۳mg/ml در مقایسه با گروه کنترل آن اثر متوسط و بقیه گیاهان فاقد اثر مهاری بر آنزیم بودند.نتیجه گیری: نتایج ما نشان داد که بخشی از اثرات ضدنقرس گزارش شده پونه و لوبیا به دلیل مهار آنزیم گزانتین اکسیداز در بدن می باشد.

کلید واژه: گیاهان دارویی، نقرس، گزانتین اکسیداز، عصاره آبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.