بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن زیتون و روغن حیوانی با تاکید بر اسیدهای چرب ترانس توسط گاز کروماتوگرافی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن زیتون و روغن حیوانی با تاکید بر اسیدهای چرب ترانس توسط گاز کروماتوگرافی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن زیتون و روغن حیوانی با تاکید بر اسیدهای چرب ترانس توسط گاز کروماتوگرافی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن زیتون و روغن حیوانی با تاکید بر اسیدهای چرب ترانس توسط گاز کروماتوگرافی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن زیتون و روغن حیوانی با تاکید بر اسیدهای چرب ترانس توسط گاز کروماتوگرافی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: اسید چرب ترانس یک اسید چرب غیر اشباع می باشد که مشابه با اسیدهای چرب اشباع عمل می کند. با توجه به تمایل مردم به مصرف روغن های طبیعی از قبیل روغن زیتون و روغن حیوانی در کشور ما، این تحقیق با هدف بررسی میزان اسیدهای چرب با تاکید بر اسید چرب ترانس در روغن حیوانی و روغن زیتون انجام شد. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی آزمایشگاهی اسیدهای چرب از دو نمونه روغن زیتون و روغن حیوانی استخراج و تبدیل به متیل استر گردید. سپس ۱ میکرولیتر از متیل استر اسیدهای چرب به دستگاه گاز کروماتوگرافی تزریق و میزان و نوع اسیدهای چرب موجود در روغن ها تعیین گردید. داده ها با استفاده از آمار توصیفی تجزیه و تحلیل گردید. یافته ها: مجموع اسیدهای چرب ترانس لینولئیک اسید و الائیدیک اسید در دو نمونه روغن حیوانی ۸.۵±۰.۱۵ و ۸.۲۶±۰.۶۷ و در روغن زیتون ۵.۵±۰.۶۸ و ۲.۱±۰.۲ گرم در ۱۰۰ گرم چربی بود. مجموع اسیدهای چرب اشباع (SFAs) در روغن های حیوانی ۵۶.۰±۴.۱۴ و ۵۸.۹±۱.۹۵ و در دو نمونه روغن زیتون ۱۷.۶±۰.۶۹ و ۱۵.۲±۱.۰۲ بدست آمد. مجموع اسیدهای چرب غیر اشباع دارای یک باند دوگانه(MUFAs) ، در روغن های حیوانی ۲۴.۸±۰.۸۵ و ۲۲.۶±۱.۴۶ و در دو نمونه روغن زیتون ۶۵.۹±۳.۳۹ و ۶۷.۱±۱.۰۶ گرم در ۱۰۰ گرم چربی ارزیابی گردید. مجموع «اسیدهای چرب دارای چند باند دوگانه»(PUFAs) در روغن های حیوانی ۶.۹±۱.۴۵ و ۸.۸±۰.۱۷ گرم و در دو نمونه روغن زیتون ۱۰.۶±۰.۳۵ و ۱۴.۰±۰.۹۶ گرم در ۱۰۰ گرم چربی می باشد. نتیجه گیری: روغن حیوانی در مقایسه با روغن زیتون میزان بالایی از اسیدهای چرب اشباع شامل اسیدهای چرب کوتاه زنجیر می باشد.

کلید واژه: اسیدهای چرب، اسیدهای چرب ترانس، روغن حیوانی، روغن زیتون، گاز کروماتوگرافی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.