مقاله ارزیابی مقاومت نسبی یازده پایه سیب به پوسیدگی طوقه ناشی از قارچ Phytophthora cactorum


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقاومت نسبی یازده پایه سیب به پوسیدگی طوقه ناشی از قارچ Phytophthora cactorum دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقاومت نسبی یازده پایه سیب به پوسیدگی طوقه ناشی از قارچ Phytophthora cactorum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقاومت نسبی یازده پایه سیب به پوسیدگی طوقه ناشی از قارچ Phytophthora cactorum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقاومت نسبی یازده پایه سیب به پوسیدگی طوقه ناشی از قارچ Phytophthora cactorum :

مقاله ارزیابی مقاومت نسبی یازده پایه سیب به پوسیدگی طوقه ناشی از قارچ Phytophthora cactorum که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۲۹۷ تا ۳۱۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی مقاومت نسبی یازده پایه سیب به پوسیدگی طوقه ناشی از قارچ Phytophthora cactorum
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پایه های سیب
مقاله پوسیدگی طوقه
مقاله Phytophthora cactorum
مقاله مقاومت نسبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در سال های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ میزان مقاومت نسبی یازده نوع پایه رویشی سیب به بیماری پوسیدگی طوقه ناشی از قارچ Phytophthora cactorum به صورت فاکتوریل با دو فاکتور نوع پایه های سیب و سال، در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار و چهار گیاه در هر واحد آزمایشی بررسی شد. کلیه پایه ها به جز مربایی به طریق رویشی تکثیر شدند. پس از تهیه زادمایه قارچ، ارزیابی میزان مقاومت پایه های سیب به پوسیدگی طوقه در گلدان هایی که خاک آن ها به طور مصنوعی آلوده شده بود انجام شد. سه ماه پس از مایه زنی، مقاومت پایه ها با اندازه گیری طول زخم در ناحیه طوقه، مساحت شانکر ایجاد شده، درصد حلقه برداری طوقه و میزان مرگ و میر نهال ها ارزیابی شد. تجزیه واریانس مرکب نشان داد که اثر پایه بر میانگین صفات اندازه گیری شده در سطح احتمال ۱% معنی دار بود. پایه MM106 با میانگین مساحت زخم ۷۲/۴ سانتی مترمربع، میزان حلقه برداری طوقه۳۳/۸۹ درصد، میانگین طول شانکر ۲۸/۵ سانتی متر و ۳۳/۸۳ درصد مرگ و میر نهال ها بالاترین میزان حساسیت را نشان داد. در مقایسه با این پایه، پایه های M9، آزایش و CK1 تا حد زیادی مقاوم و پایه های مربایی و MM111 نیمه حساس بودند. پایه های گمی آلماسی و CK2 نیمه مقاوم و پایه هایB9،M27 و M26 تحمل نسبی در برابر قارچ داشتند. اثر متقابل سال و پایه بر صفات مذکور معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.