مقاله آسیب شناسی فردی و اجتماعی روابط مجازی در ایران: یک رویکرد کیفی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آسیب شناسی فردی و اجتماعی روابط مجازی در ایران: یک رویکرد کیفی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آسیب شناسی فردی و اجتماعی روابط مجازی در ایران: یک رویکرد کیفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آسیب شناسی فردی و اجتماعی روابط مجازی در ایران: یک رویکرد کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آسیب شناسی فردی و اجتماعی روابط مجازی در ایران: یک رویکرد کیفی :

مقاله آسیب شناسی فردی و اجتماعی روابط مجازی در ایران: یک رویکرد کیفی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در رفاه اجتماعی از صفحه ۱۱ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: آسیب شناسی فردی و اجتماعی روابط مجازی در ایران: یک رویکرد کیفی
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اینترنت
مقاله ایران عشق سیال
مقاله گپ (چت)
مقاله وبلاگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طرح مساله: با اینکه اینترنت و فضای مجازی فرصت های بی سابقه ای برای جوانان ایران مهیا کرده است، آسیب شناسی اینترنت برای جوان ایرانی کمتر مورد توجه بوده است. پژوهش حاضر می کوشد با اتخاذ رویکرد انتقادی به مساله دوستی های اینترنتی و عشق سیال، به ابعاد مختلف این پدیده در بین جوانان ایرانی بپردازد.
روش: این پژوهش با یک رویکرد کیفی، مطالب مرتبط با دوستی های اینترنتی را بر روی وبلاگ های وبلاگ نویسان ایرانی گردآوری و تحلیل کرده است. مطالب و مواد گردآوری شده با یک روش کیفی مقوله بندی و تحلیل شده اند و در پایان، نویسندگان با توجه به مواد گردآوری شده، دست به تحلیل زده و پیش بینی هایی از آینده این نوع روابط ارایه کرده اند.
یافته ها: اکثر وبلاگ نویسان جوان ایرانی به دوستی های اینترنتی نگرش منفی دارند. آسیب زایی و فریب آمیز بودن این دوستی ها از جمله مهم ترین دلایل این کاربران در نقد این قبیل دوستی ها بوده است.
نتایج: دوستی های اینترنتی در ایران طرفداران زیادی دارند. با وجود این مخالفان این دوستی ها در میان کاربران اینترنت و مخصوصا وبلاگ نویسان به مراتب بیشترند. همچنین، مرور روایت های منفی وبلاگ نویسان از این دوستی ها نشان می دهد که بیشتر این افراد در گذشته نگرش مثبتی به دوستی های اینترنتی داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.