ترازیابی جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه آسیای جنوب غربی بر اساس شاخصهای تبیین گر آسیب پذیری و امنیت غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترازیابی جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه آسیای جنوب غربی بر اساس شاخصهای تبیین گر آسیب پذیری و امنیت غذایی دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترازیابی جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه آسیای جنوب غربی بر اساس شاخصهای تبیین گر آسیب پذیری و امنیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترازیابی جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه آسیای جنوب غربی بر اساس شاخصهای تبیین گر آسیب پذیری و امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترازیابی جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه آسیای جنوب غربی بر اساس شاخصهای تبیین گر آسیب پذیری و امنیت غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد کشاورزی و توسعه

تعداد صفحات :۳۴

بررسی وضعیت تغذیه و شاخصهای تبیین گر امنیت و آسیب پذیری غذایی ایران و تعیین جایگاه و رتبه جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای آسیای جنوب غربی (کشورهای همسایه و خاورمیانه) در سالهای پایه تدوین چشم انداز ملی، اهداف اصلی این مقاله اند. جهت تعیین جایگاه جمهوری اسلامی ایران ابتدا شاخصهای تبیین گر امنیت و آسیب پذیری از اسناد فائو و همچنین برخی منابع داخلی تدوین و تلخیص شد و سپس اطلاعات عددی مورد نیاز (سنجش شاخصها) از منابع آماری فائو، بانک جهانی، سازمان بین المللی کار، سازمان جهانی بهداشت،‌ یونیسف و یونسکو تهیه گردید. برای رتبه بندی و تعیین جایگاه کشورها از شاخصهای انفرادی و شاخصهای ترکیبی – که از طریق جمع جبری شاخصهای انفرادی پس از رفع اختلاف مقیاس و وزن دهی حاصل شده است – استفاده شد.نتایج نشان می دهد که ایران از نظر مصرف سرانه انرژی غذایی در رتبه ششم، از نظر شاخص ترکیبی تغذیه و امنیت غذایی رتبه دوازدهم، از نظر شاخص دسترسی اقتصادی رتبه چهاردهم،‌ از نظر شاخص کلان کشاورزی رتبه پنجم، از نظر شاخص موجود بودن غذا رتبه پانزدهم، از نظر شاخص فرهنگی – بهداشتی رتبه دهم و از نظر شاخص کل آسیب پذیری رتبه نهم (رتبه ۱= کم آسیب پذیرترین) را در میان ۲۰ کشور منطقه به خود اختصاص داده است.

کلید واژه: امنیت غذایی، آسیب پذیری، ترازیابی، چشم انداز، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.