مقاله رابطه با جنس مخالف و عوامل مرتبط با آن


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رابطه با جنس مخالف و عوامل مرتبط با آن دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه با جنس مخالف و عوامل مرتبط با آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه با جنس مخالف و عوامل مرتبط با آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه با جنس مخالف و عوامل مرتبط با آن :

مقاله رابطه با جنس مخالف و عوامل مرتبط با آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در رفاه اجتماعی از صفحه ۱۳۱ تا ۱۵۸ منتشر شده است.
نام: رابطه با جنس مخالف و عوامل مرتبط با آن
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پایگاه اجتماعی
مقاله حوزه های علمی
مقاله دین
مقاله رابطه با جنس مخالف
مقاله رسانه های گروهی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طرح مساله: این مقاله به بررسی رابطه با جنس مخالف و عوامل مرتبط با آن در میان دانشجویان واحدهای منطقه ۸ دانشگاه آزاد اسلامی می پردازد و تلاش می کند به این پرسش ها پاسخ دهد: نوع گرایش رفتاری دختران و پسران در برقراری رابطه با هم چیست و چه علت هایی می تواند داشته باشد و برای بروز این رفتارها چگونه عمل می کنند؟
روش تحقیق: این پژوهش با روش پیمایش انجام گرفته و جامعه آماری آن کلیه دانشجویان مشغول به تحصیل درکلیه واحدهای منطقه ۸ دانشگاه آزاد اسلامی می باشد. حجم نمونه ۴۸۶ نفر بوده است که با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با حجم وارد مطالعه شدند. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه ای پژوهشگر ساخته متشکل از ۴۷ گویه استفاده شد.
یافته ها: جنسیت در این پژوهش بالاترین همبستگی را با نوع روابط داشته و بعد از آن به ترتیب محل سکونت، سن، دینداری فرد، دینداری خانواده، گرایش به نوع حجاب، وضعیت تاهل، گرایش به نوع برنامه ماهواره، گرایش به رسانه ها، حوزه های علمی، نحوه استفاده از اینترنت، گرایش به نوع برنامه تلویزیونی، نوع الگو یا گروه مرجع، شرایط انضباطی حاکم بر دانشگاه و شرایط دوستان قرارداشتند. به طورکلی ۰۵۴ از روابط با متغیرهای مذکور تبیین شد.
نتایج: بین گرایش به رسانه ها، نحوه استفاده از اینترنت، شرایط دوستان، گرایش به نوع حجاب، مذهبی بودن پاسخگویان و خانواده آنها و گرایش به رابطه با جنس مخالف رابطه معنی داری وجود دارد. همچنین بین دانشجویان حوزه های علمی گوناگون و نیز دختران و پسران در گرایش به رابطه با جنس مخالف تفاوت معنی داری وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.