بررسی رابطه نوع اسیدهای چرب فسفولیپیدهای جدار لیپوپروتئین با چگالی بالا با شدت درگیری عروق کرونر پس از آنژیوگرافی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه نوع اسیدهای چرب فسفولیپیدهای جدار لیپوپروتئین با چگالی بالا با شدت درگیری عروق کرونر پس از آنژیوگرافی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه نوع اسیدهای چرب فسفولیپیدهای جدار لیپوپروتئین با چگالی بالا با شدت درگیری عروق کرونر پس از آنژیوگرافی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه نوع اسیدهای چرب فسفولیپیدهای جدار لیپوپروتئین با چگالی بالا با شدت درگیری عروق کرونر پس از آنژیوگرافی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه نوع اسیدهای چرب فسفولیپیدهای جدار لیپوپروتئین با چگالی بالا با شدت درگیری عروق کرونر پس از آنژیوگرافی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: بر اساس مطالعات اخیر ترکیب و ساختمان ذرات لیپوپروتئین با چگالی بالا با برخی از اعمال بیولوژیک این ذرات ارتباط دارد که در نتیجه می تواند به عنوان یک شاخص خطر بیماری های قلبی محسوب شود. هدف از این مطالعه تعیین ارتباط ترکیب اسیدهای چرب فسفولیپیدهای ذرات لیپوپروتئین با چگالی بالا با شدت گرفتگی عروقی در افراد مبتلا به بیماری گرفتگی عروق کرونر بوده است.روش بررسی: جمعیت مورد مطالعه را ۱۱۷ نفر که ابتلا ی آن ها به بیماری گرفتگی عروق کرونر با آنژیوگرافی کرونر مورد تایید قرار گرفته بود، تشکیل می داد. شدت گرفتگی عروق کرونر بر اساس تعداد رگ های (۱، ۲ یا ۳ رگ) با گرفتگی بیش از ۵۰ درصد مشخص شد. ترکیب اسیدهای چرب ذرات لیپوپروتئین با چگالی بالا به روش گاز کروماتوگرافی (GLC) تعیین شد. ارتباط مستقل اسیدهای چرب و بیماری گرفتگی عروق کرونر با آزمون آماری رگرسیون چندگانه بررسی گردید. به این ترتیب که تاثیر هر یک از متغیرهای مرتبط با شدت بیماری مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: اسیدهای چرب امگا-۳ شامل (P<0.01, b=-0.23) EPA و (P<0.05, b=-0.17) DHA به صورت مستقل از سایر عوامل خطر با شدت بیماری گرفتگی عروق کرونر ارتباط منفی داشتند.نتیجه گیری: بر اساس یافته های این مطالعه میزان اسیدهای چرب چند غیراشباع EPA و DHA در ذرات لیپوپروتئین با چگالی بالا با شدت بیماری گرفتگی عروق کرونر ارتباط عکس دارد.

کلید واژه: گرفتگی عروق کرونر، اسیدهای چرب، لیپوپروتئین با چگالی بالا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.