مقاله بررسی کارآیی فرآیند الکتروکواگولاسیون در حذف سولفات از محیط های آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارآیی فرآیند الکتروکواگولاسیون در حذف سولفات از محیط های آبی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارآیی فرآیند الکتروکواگولاسیون در حذف سولفات از محیط های آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارآیی فرآیند الکتروکواگولاسیون در حذف سولفات از محیط های آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارآیی فرآیند الکتروکواگولاسیون در حذف سولفات از محیط های آبی :

مقاله بررسی کارآیی فرآیند الکتروکواگولاسیون در حذف سولفات از محیط های آبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه ۲۱ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: بررسی کارآیی فرآیند الکتروکواگولاسیون در حذف سولفات از محیط های آبی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الکتروکواگولاسیون
مقاله سولفات
مقاله الکترود آلومینیومی
مقاله محیط های آبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سولفات یکی از یون های اصلی موجود در آبهای طبیعی و فاضلاب ها می باشد. مقادیر زیاد سولفات در آب آشامیدنی باعث مشکلات بهداشتی از جمله تحریک و ناراحتی های گوارشی شده و طعم تلخی به آب می دهد. هدف از این مطالعه تعیین راندمان حذف سولفات از آب آشامیدنی به وسیله فرآیند الکتروکواگولاسیون با الکترودهای صفحه ای آلومینیومی است.
روش بررسی: این بررسی به صورت یک مطالعه تجربی در مقیاس آزمایشگاهی، با استفاده از یک مخزن شیشه ای با حجم موثر ۱۳ لیتر حاوی ۶ الکترود صفحه ای از جنس آلومینیوم انجام شد. به منظور تبدیل جریان برق متناوب به مستقیم، الکترودها به روش تک قطبی با آرایش موازی به یک منبع تغذیه متصل شدند، بدین مفهوم که هرکدام از الکترودها به طور مستقیم و یک در میان به قطب های مثبت و منفی وصل شدند. مخزن با آب سنتتیک حاوی سولفات در غلظت های ۳۵۰ و ۷۰۰ میلی گرم بر لیتر پر شد. درصد حذف سولفات در گستره پتانسیل ۱۰ ،۲۰ و ۳۰ ولت در زمان های واکنش ۲۰، ۴۰ و ۶۰ دقیقه و pHدر مقادیر (۱۱، ۷، ۳) تعیین مقدار گردید.
یافته ها: در این مطالعه بالاترین راندمان حذف سولفات در اختلاف پتانسیل ۳۰ ولت، زمان واکنش ۶۰ دقیقه و pH=11 حاصل شد. با زیاد شدن غلظت سولفات نیز زمان مورد نیاز برای دستیابی به راندمان مناسب حذف افزایش یافت که این افزایش تاثیر مستقیم pH و اختلاف پتانسیل الکتریکی بر روی حذف سولفات به وسیله فرآیند الکتروکواگولاسیون را نشان می داد.
نتیجه گیری: نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که تکنولوژی الکتروکواگولاسیون با استفاده از الکترودهای صفحه ای آلومینیومی، می تواند به عنوان روشی مناسب و امیدوارکننده در حذف سولفات از محیط های آبی مطرح گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.