سرواپیدمیولوژی لیشمانیوز احشایی به روش آگلوتیناسیون مستقیم (DAT) در شهرستان بجنورد از استان خراسان شمالی در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سرواپیدمیولوژی لیشمانیوز احشایی به روش آگلوتیناسیون مستقیم (DAT) در شهرستان بجنورد از استان خراسان شمالی در سال ۱۳۸۶ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سرواپیدمیولوژی لیشمانیوز احشایی به روش آگلوتیناسیون مستقیم (DAT) در شهرستان بجنورد از استان خراسان شمالی در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سرواپیدمیولوژی لیشمانیوز احشایی به روش آگلوتیناسیون مستقیم (DAT) در شهرستان بجنورد از استان خراسان شمالی در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سرواپیدمیولوژی لیشمانیوز احشایی به روش آگلوتیناسیون مستقیم (DAT) در شهرستان بجنورد از استان خراسان شمالی در سال ۱۳۸۶ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله اپیدمیولوژی ایران

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه و اهداف: این مطالعه به منظور ارزیابی شیوع سرمی و تعیین اندمیسیته لیشمانیوز احشایی در شهرستان بجنورد در سال ۱۳۸۶ و به منظور ارایه برنامه کنترل این بیماری در آن شهرستان انجام گردیده است.روش کار: این مطالعه به شکل توصیفی و به روش مقطعی در ۸ روستای شهرستان بجنورد انجام گردید. روش نمونه برداری به شکل خوشه ای چند مرحله ای و گروه های هدف شامل کودکان ۱۲ سال و به پایین و۱۰ % از افراد بزرگسال ساکن مناطق روستایی شهرستان بجنورد بوده است. در این بررسی از پلاسمای خون افراد تحت مطالعه جهت اندازه گیری آنتی بادی های ضد لیشمانیایی به روش سرولوژی آگلوتیناسیون مستقیم (DAT) استفاده گردید. برای تعیین نوع لیشمانیا در مناطق تحت بررسی؛ تعداد ۴ قلاده سگ مشکوک به لیشمانیوز احشایی کالبد گشایی شدند. جهت تعیین گونه انگل، از روش های ملکولی TS1 PCRاستفاده گردید.نتایج: در مجموع پلاسمای خون ۱۶۰۸ نفر از افراد تحت مطالعه به روش DAT مورد آزمایش سرولوژی قرار گرفتند که ۳۸ نفر (۲.۳۶%) از آن ها دارای عیار ۱:۸۰۰ و به بالا و فقط ۹ نفر (۰.۵۶%) دارای عیار ۱:۳۲۰۰ بودند. از لحاظ شیوع سرمی، اختلاف آماری معنی داری بین دو جنس مونث و مذکر و جمعیت های بالای ۱۲ سال با جمعیت های ۱۲ سال و به پایین مشاهده نگردید (P>0.05). گونه های لیشمانیای جدا شده مربوط به ۲ قلاده از ۴ قلاده سگ علامت دار؛ L.infantum تعیین گردیدند و همچنین سکانس های قطعه ژنی ITS1 مربوط به هر ۲ ایزوله فوق الذکر با شماره های EU810776 و EU810777 در بانک ژنی به ثبت رسیدند.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان می دهند، لیشمانیوز احشایی با اندمیسیته پایین در شهرستان بجنورد در حال گردش است.

کلید واژه: سرواپیدمیولوژی، لیشمانیوز احشائی، آگلوتیناسیون مستقیم، خراسان شمالی، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.