مقاله مقایسه الگوی تغذیه و فعالیت جسمانی بین کودکان و نوجوانان چاق مبتلا و غیر مبتلا به سندرم متابولیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه الگوی تغذیه و فعالیت جسمانی بین کودکان و نوجوانان چاق مبتلا و غیر مبتلا به سندرم متابولیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه الگوی تغذیه و فعالیت جسمانی بین کودکان و نوجوانان چاق مبتلا و غیر مبتلا به سندرم متابولیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه الگوی تغذیه و فعالیت جسمانی بین کودکان و نوجوانان چاق مبتلا و غیر مبتلا به سندرم متابولیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه الگوی تغذیه و فعالیت جسمانی بین کودکان و نوجوانان چاق مبتلا و غیر مبتلا به سندرم متابولیک :
مقاله مقایسه الگوی تغذیه و فعالیت جسمانی بین کودکان و نوجوانان چاق مبتلا و غیر مبتلا به سندرم متابولیک که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صفحه ۳۶ تا ۴۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه الگوی تغذیه و فعالیت جسمانی بین کودکان و نوجوانان چاق مبتلا و غیر مبتلا به سندرم متابولیک
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چاقی
مقاله کودکان
مقاله سندرم متابولیک
مقاله تغذیه
مقاله فعالیت جسمی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: با توجه به شروع بیماریهای مزمن سنین بزرگسالی و عوامل زمینه ساز آنها از جمله سندرم متابولیک از اوایل عمر، شناخت عوامل موثر و شروع هر چه زودتر اقدامات مداخله ای، فواید کوتاه مدت و دراز مدت بیشتری در برخواهد داشت. مطالعه حاضر الگوی تغذیه و فعالیت جسمانی کودکان و نوجوانان چاق با و بدون سندرم متابولیک را مورد مقایسه قرار داد.
روش بررسی: این مطالعه مورد شاهدی در سال ۸۶-۱۳۸۵ بر روی ۸۲۵ کودک و نوجوان ۶ تا ۱۷ ساله دچار اضافه وزن و چاقی (نمایه توده بدنی برابر یا بیش از صدک ۸۵) در دو گروه با یا بدون سندرم متابولیک انجام شد. الگوی غذایی و فعالیت فیزیکی آنها مورد مقایسه قرار گرفت. داده ها در نرم افزار آماری SPSS 15 با استفاده از آزمونهای آماریt- test ، کای زوج و رگرسیون مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: مقایسه میانگین تعداد بار مصرف مواد غذایی و میزان فعالیت جسمانی بین دو گروه مبتلا و غیر مبتلا به سندرم متابولیک نشان دهنده این مطلب بود که افزایش مصرف گوشت، تخم مرغ، لبنیات، مغزهای گیاهی، سبزیجات و میوه جات با کاهش احتمال ابتلا به سندرم متابولیک ارتباط معنی داری دارد. از طرفی فعالیت جسمانی مبتلایان به سندرم متابولیک کمتر از گروه غیر مبتلا بود، گرچه این تفاوت معنی دار نبود.
نتیجه گیری: با توجه به شیوع روز افزون چاقی و سندرم متابولیک در کودکان و نوجوانان و ارتباط آن با عادات غذایی و الگوی فعالیت بدنی ایشان و با توجه به تثبیت عادات از دوران کودکی، لازم است توجه بیشتری به شیوه زندگی کودکان و نوجوانان و پیشگیری از بیماریهای مزمن سنین بعدی صورت گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.