مقاله اثر اسیدآسکوربیک بر بیان ژن های Bax و Bcl 2 و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان های انجمادی و غیرانجمادی در محیط کشت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اسیدآسکوربیک بر بیان ژن های Bax و Bcl 2 و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان های انجمادی و غیرانجمادی در محیط کشت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسیدآسکوربیک بر بیان ژن های Bax و Bcl 2 و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان های انجمادی و غیرانجمادی در محیط کشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسیدآسکوربیک بر بیان ژن های Bax و Bcl 2 و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان های انجمادی و غیرانجمادی در محیط کشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسیدآسکوربیک بر بیان ژن های Bax و Bcl 2 و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان های انجمادی و غیرانجمادی در محیط کشت :

مقاله اثر اسیدآسکوربیک بر بیان ژن های Bax و Bcl 2 و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان های انجمادی و غیرانجمادی در محیط کشت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در طب جنوب از صفحه ۱۵۱ تا ۱۶۲ منتشر شده است.
نام: اثر اسیدآسکوربیک بر بیان ژن های Bax و Bcl 2 و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان های انجمادی و غیرانجمادی در محیط کشت
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسیدآسکوربیک
مقاله انجماد شیشه ای
مقاله فولیکول های پره آنترال
مقاله ژن Bax
مقاله ژن Bcl 2

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: این مطالعه جهت ارزیابی اثر اسیدآسکوربیک بر بیان ژن های Bax و Bcl 2 و تکوین فولیکول های پره آنترال جدا شده از تخمدان انجماد شیشه ای و غیر انجمادی انجام شد.
مواد و روش‌ها: در این تحقیق یکی از دو تخمدان ۴۰ موش سوری ماده به روش انجماد شیشه ای منجمد شد. فولیکول های پره آنترال به روش مکانیکی از تخمدان های انجمادی و غیرانجمادی جدا و به مدت ۱۰ روز در محیط MEM و در ۴ گروه کشت، شامل غیرانجمادی و محیط کشت فاقد اسید آسکوربیک (NVNA)، غیرانجمادی و حاوی اسیدآسکوربیک (NVA)، انجمادی و فاقد اسیدآسکوربیک (VNA) و انجمادی و حاوی اسیدآسکوربیک (VA)، از نظر بیان ژن های Bax و Bcl 2، میزان بقا، قطر فولیکول ها و تشکیل حفره آنتروم مقایسه شدند.
یافته‌ها: قطر فولیکول ها در روز دوم در گروه های NVNA، NVA، VNA و VA به ترتیب ۲/۷±۵/۱۵۸، ۶/۹±۹/۱۶۱، ۴/۶±۷/۱۵۱ و ۶/۷±۹/۱۵۶ و در روز چهارم به ترتیب ۸/۱۱±۱/۲۱۳، ۵/۸±۸/۲۱۸، ۲/۶±۹/۲۰۲ و ۲/۹±۹/۲۱۵ میکرومتر بود. قطر فولیکول ها در روز دوم و چهارم در گروهNVA و NVNA به طور معنی داری بیشتر از گروهVNA بود (به ترتیب p=0.011 وp=0.001 ) در گروه انجمادی اسیدآسکوربیک قطر فولیکولی را در روز چهارم کشت افزایش داد (p=.001) بیان نیمه کمی ژن Bax در گروه NVA نسبت به سایر گروه ها به طور معنی داری کمتر بود (p=0.001).
نتیجه گیری: اسید آسکوربیک در گروه غیر انجمادی تاثیری بر روی رشد، بقا و تشکیل حفره آنتروم در شرایط in vitro نداشت. اما سبب کاهش بیان ژن Bax در گروه غیر انجمادی و بهبود رشد فولیکول ها پس از انجماد شیشه ای تخمدان شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.