ارزیابی تنوع گونه ای، کارکردی و ساختار جوامع علف های هرز مزارع گندم در استانهای خراسان شمالی، جنوبی و رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تنوع گونه ای، کارکردی و ساختار جوامع علف های هرز مزارع گندم در استانهای خراسان شمالی، جنوبی و رضوی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تنوع گونه ای، کارکردی و ساختار جوامع علف های هرز مزارع گندم در استانهای خراسان شمالی، جنوبی و رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تنوع گونه ای، کارکردی و ساختار جوامع علف های هرز مزارع گندم در استانهای خراسان شمالی، جنوبی و رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تنوع گونه ای، کارکردی و ساختار جوامع علف های هرز مزارع گندم در استانهای خراسان شمالی، جنوبی و رضوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای زراعی ایران

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی تنوع گونه ای،کارکردی و ساختار جوامع علف های هرز مزارع گندم استان خراسان در مطالعه ای چهار ساله (۱۳۸۶-۱۳۸۳) تعداد ۲۵۹ مزرعه در ۲۱ شهرستان استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی از مرحله ساقه دهی تا پایان مرحله خوشه دهی گندم مورد بررسی قرار گرفت. نمونه برداری بطور تصادفی با روش سیستماتیک و مطابق الگوی w با استفاده از کادر ۵/۰ × ۵/۰ متر مربعی انجام و تراکم، درصد فراوانی و یکنواختی علف های هرز به تفکیک جنس و گونه تعیین شد. آنالیز داده ها با استفاده از روش چند متغیره تجزیه مولفه های اصلی (PCA) انجام شد. در این بررسی ۱۲۰ گونه علف هرز از ۲۶ خانواده گیاهی شناسایی شد. خانواده های کاسنی (Asteraceae) و گندمیان (Poaceae) با ۲۰ و ۲۵ گونه به ترتیب بیشترین غنای گونه ای دو لپه و تک لپه ای را داشتند. همچنین علف های هرز یکساله با ۸۹ گونه و دو ساله با ۷ گونه به ترتیب بیشترین و کمترین تعداد را داشتند. بیشترین تعداد گونه علف هرز در نیشابور (۵۲ گونه) و کمترین آن در نهبندان (۴ گونه) مشاهده شد. در بین شهرستانهای مورد مطالعه مشهد و قوچان با ۷۱% بیشترین درجه تشابه و تایباد و نهبندان فاقد تشابه بودند. بیشترین شاخص های شانون و سیمپسون در اسفراین به ترتیب معادل ۹۳/۲ و ۱ و کمترین آن در نهبندان معادل ۵۷/۰ و ۷۱/۰ مشاهده شد. از نظر تراکم، درصد فراوانی و درصد یکنواختی علف های هرز در سطح تشابه ۷۵% شهرستانهای مختلف در پنج خوشه مجزا قرار گرفتند.

کلید واژه: تنوع گونه ای، علف های هرز، گندم، شاخص تشابه، ساختار جوامع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.