بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه .Diplotaenia cachrydifolia Boiss به عنوان عامل ضد کیفیت علوفه در دو حالت سبز و خشک


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه .Diplotaenia cachrydifolia Boiss به عنوان عامل ضد کیفیت علوفه در دو حالت سبز و خشک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه .Diplotaenia cachrydifolia Boiss به عنوان عامل ضد کیفیت علوفه در دو حالت سبز و خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه .Diplotaenia cachrydifolia Boiss به عنوان عامل ضد کیفیت علوفه در دو حالت سبز و خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس گیاه .Diplotaenia cachrydifolia Boiss به عنوان عامل ضد کیفیت علوفه در دو حالت سبز و خشک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۹

اسانس قسمتهای هوایی گیاه گرز (Diplotaenia cachrydifolia Boiss.) در دو حالت سبز و خشک از نظر میزان و درصد ترکیبهای موجود در آن، مورد بررسی قرار گرفت تا علت غیر خوش خوراک بودن و سمیت آن در حالت سبز و خوش خوراک شدن آن برای دام در حالت خشک، مشخص شود. استخراج اسانس به روش تقطیر با آب انجام شد. اسانس استخراج شده توسط دستگاه گاز گروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) بررسی و سپس اجزای آن شناسایی گردید. بر اساس نتایج بدست آمده، بازده اسانس در حالت سبز ۲.۷% و در حالت خشک ۰.۴% بود. در حالت سبز، ۱۸ ترکیب (۹۱.۴%) در اسانس شناسایی شد که لیمونن (۴۹.۶%)، سیس- بتا-اوسیمن (۱۲.۶%)، دیل آپیول (۱۰.۸%) و آلفا-فلاندرن (۴.۳%) ترکیبهای عمده بودند. در حالت خشک ۱۷ ترکیب (۹۱.۶%) شناسایی گردید که ترکیبهای عمده را لیمونن (۵۰.۷%)، دیل آپیول (۱۸.۳%)، سیس-بتا-اوسیمن (۱۰.۳%) و آلفا-پینن (۴.۱%) تشکیل می دادند. بر اساس نتایج حاصل شده، بالا بودن میزان اسانس یکی از عوامل کاهنده خوش خوراکی گیاه در حالت سبز می باشد. همچنین ترکیبهای بتا-میرسن و آلفا-فلاندرن که دارای عوارض مضر بیولوژیکی هستند و مقدارشان در حالت خشک کاهش نشان داد، به عنوان ترکیبهای ضد کیفیت معرفی می شوند. در مجموع، بالا بودن میزان اسانس گیاه و بعضی ترکیبهای موجود در اسانس می توانند از عوامل ضد کیفیت، به حساب آیند.

کلید واژه: .Diplotaenia cachrydifolia Boiss، خوش خوراکی، اسانس، بتا-میرسن، آلفا-فلاندرن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.