بایسته های دادرسی اطفال «با تاکید بر جایگاه پلیس»


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بایسته های دادرسی اطفال «با تاکید بر جایگاه پلیس» دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بایسته های دادرسی اطفال «با تاکید بر جایگاه پلیس»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بایسته های دادرسی اطفال «با تاکید بر جایگاه پلیس»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بایسته های دادرسی اطفال «با تاکید بر جایگاه پلیس» :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانش انتظامی

تعداد صفحات :۳۶

در سرتاسر جهان نگرانی خاص و فزاینده ای درباره مخدوش شدن حقوق کودکان زیر ۱۸ سال وجود دارد. به خصوص کودکانی که در معرض سوء ظن یا اتهام ارتکاب به جرم، ناگزیر در تماس با نظام قضایی قرار می گیرند. روش های سیاستگذاری و اجرایی مربوط به دادرسی نوجوانان از اهم اولویت های حفظ حقوق کودکان است که بسیاری از کشورها واقعیات مربوط به آن را غالبا کتمان می کنند. قواعد خاص ناظر بر شیوه برخورد با متخلفان جوان در اسناد بین المللی الزام آور و غیر الزام آور مورد تصویب و پذیرش قانونی دولت ها قرار گرفته است، لیکن پذیرندگان با اجبار رسمی به اجرای این اسناد مواجه نمی باشند. تعیین سنی که در آن می توان یک نوجوان را از نظر عقل و منطق دارای مسوولیت کیفری دانست، رعایت حداقل الزامات برای تضمین روند قضایی مناسب، حق به رسمیت شناخته شده هر فرد متهم به بزه یا جرم برای یک محاکمه عادلانه است. از میان مراحل مختلف روند دادرسی ویژه نوجوانان در مرحله دستگیری یا بلافاصله بعد از آن، بیشترین احتمال مواجه شدن با بدترین شرایط نقض معیارهای مربوطه وجود دارد. تخصص و آموزش پلیس و تخصیص منابع برای تدارک پلیس ویژه اطفال در این مورد به خصوص راهگشا است. وجود چنین نهاد حمایتی موثر موجب می شود از یک سو، نوجوان مسوولیت اقدام غیر قانونی خود و نیز مواجهه با پیامدهای آن را بپذیرد، و از سوی دیگر، سرعت برخورد با عمل معارض قانون بالا رفته، فرآیند رسیدگی و تخلف مربوطه به جای آنکه از نظر زمانی از هم منفک باشند، ارتباط موثر و بازدارنده پیدا کنند.همچنین خانواده و جامعه در اصلاح نوجوان دخیل می شوند؛ امکان تماس موثر بین مرتکب و زیان دیده فراهم می شود؛ مرتکب مستقیما اقدام خود نسبت به زیان دیده را جبران می کند؛ از برخورد نوجوان با نظام قضایی رسمی پرهیز می شود و از صدور حکم محرومیت از آزادی اجتناب می شود و در نهایت نوجوان با رفتاری متناسب با پیشبرد عزت نفس و ارزش انسانی مواجه می شود که به منظور بازگرداندن و نه انزوا یا به حاشیه راندن او طراحی شده است.

کلید واژه: دادرسی نوجوانان (Juvenile justice)، دادگاه نوجوانان (Juvenile court)، اصلاح قوانین کیفری و سیاستگذاری دادرسی کیفری (Criminal Law reform & criminal justice policy)، درمان متخلفین (Treatment of offenders)، دفاع از کودکان (Defense of children)، توسعه قضایی (Judicial improvement)، بزهکاری (Delinquency)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.