مقایسه تاثیر آللوپاتی Zataria multiflora بر ویژگی های ظهور و رشد نهال های Stipa Arabica و Cymbopogon olivieri
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه تاثیر آللوپاتی Zataria multiflora بر ویژگی های ظهور و رشد نهال های Stipa Arabica و Cymbopogon olivieri دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه تاثیر آللوپاتی Zataria multiflora بر ویژگی های ظهور و رشد نهال های Stipa Arabica و Cymbopogon olivieri کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر آللوپاتی Zataria multiflora بر ویژگی های ظهور و رشد نهال های Stipa Arabica و Cymbopogon olivieri،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه تاثیر آللوپاتی Zataria multiflora بر ویژگی های ظهور و رشد نهال های Stipa Arabica و Cymbopogon olivieri :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع
تعداد صفحات :۲۰
استفاده از گونه های بومی و اصلاحی یکی از روش های اصلی برای احیا و اصلاح مراتع است، اما در عین حال باید توجه داشت از گونه هایی در پروژه های توسعه پوشش گیاهی استفاده شود که با یکدیگر سازگاری داشته باشند. گونه آویشن شیرازی (Zataria multiflora) از جمله گیاهانی است که به لحاظ داشتن ترکیبات شیمیایی مختلف می تواند از ویژگی آللوپاتیک برخوردار باشد. بر همین اساس، با توجه به غالبیت این گیاه در مرتع خلیل بیگ ارسنجان و پوشش مناسب گونه های Stipa Arabica و Cymbopogon olivieri در مناطق مجاور این مرتع که مورد استفاده دام قرار می گیرند تصمیم بر آن شد تا امکان استفاده از گونه های مذکور برای توسعه پوشش در مرتع خلیل بیگ مورد تحقیق قرار گیرد. بدین منظور، تحقیقی با استفاده از خاک رویشگاه آویشن شیرازی و در محیط گلخانه انجام شد. بخش های هوایی و زیرزمینی گیاه مذکور جمع آوری شده و عصاره هایی با غلظت های ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد اندام هوایی و ۵۰ و ۱۰۰ درصد اندام زیرزمینی تهیه شد. همچنین تیماری به عنوان شاهد (آب مقطر) نیز در نظر گرفته شد. بذر گونه های S. arabica و C. olivieri در گلدان های حاوی خاک رویشگاه آویشن (۶ تکرار برای هر تیمار) کشت شدند و با استفاده از تیمارهای بالا در طول دوره تحقیق مورد آبیاری قرار گرفتند. تحقیق ۵ هفته به طول انجامید و در طول تحقیق، سبز شدن بذور و ظهور نهال ها به صورت روزانه ثبت شد. در پایان آزمایش ویژگی های درصد سبز شدن، طول ساقه، طول ریشه، وزن تر ساقه، وزن تر ریشه، وزن خشک ساقه و وزن خشک ریشه دو گونه مورد مطالعه تحت تاثیر غلظت های مختلف عصاره آویشن شیرازی با استفاده از تجزیه واریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. از آزمون دانکن برای مقایسه میانگین ها استفاده شد. نتایج به دست آمده مبین معنی دار بودن اثر بازدارندگی مواد موجود در آویشن شیرازی بر ویژگی های مورد مطالعه و تاثیرپذیری کمتر گونه S. arabica در مقایسه با C. olivieri بود.
کلید واژه: آللوپاتی، Zataria multiflora ،Stipa arabica ،Cymbopogon olivieri، ظهور نهال
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.