بررسی تاثیر تداخل زمانی جمعیت طبیعی علف های هرز و تراکم بوته گیاه زراعی بر روی برخی شاخص های رشد، عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (.Zea mays L)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تداخل زمانی جمعیت طبیعی علف های هرز و تراکم بوته گیاه زراعی بر روی برخی شاخص های رشد، عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (.Zea mays L) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تداخل زمانی جمعیت طبیعی علف های هرز و تراکم بوته گیاه زراعی بر روی برخی شاخص های رشد، عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (.Zea mays L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تداخل زمانی جمعیت طبیعی علف های هرز و تراکم بوته گیاه زراعی بر روی برخی شاخص های رشد، عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (.Zea mays L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تداخل زمانی جمعیت طبیعی علف های هرز و تراکم بوته گیاه زراعی بر روی برخی شاخص های رشد، عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (.Zea mays L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله الکترونیک تولید گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۲۱

به منظور بررسی اثر تداخل جمعیت طبیعی علف های هرز و تراکم ذرت دانه ای، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل ۲ فاکتور، تراکم بوته ذرت در ۳ سطح (۴، ۷ و ۱۰ بوته در مترمربع) و تداخل علف هرز در ۳ سطح (عدم تداخل به عنوان کشت خالص، تداخل تا مرحله ۹ برگی و تداخل تا مرحله ۱۳ برگی) بود. نتایج نشان داد که در تراکم مناسب بوته (۷ بوته در مترمربع)، ذرت می تواند از طریق افزایش پتانسیل رقابتی خود تداخل علف های هرز را تا حدی کاهش دهد. با این وجود علف های هرز موجب کاهش ماده خشک تجمعی، سرعت رشد محصول، شاخص سطح برگ، عملکرد دانه، تعداد دانه در بلال و تعداد ردیف در بلال ذرت گردید. به نحوی که تداخل علف های هرز موجب شده تا کمترین ماده خشک تجمعی، سرعت رشد محصول، شاخص سطح برگ و عملکرد دانه از تیمارهای رقابت علف های هرز تا مرحله ۱۳ برگی در هر سه تراکم گیا هی به دست آید. به طور کلی در این آزمایش مشخص شد که با افزایش تراکم، ذرت حضور علف های هرز را تا مرحله ۹ برگی (۴۰ روز پس از کاشت) با کاهش ۵-۱۵ درصدی در عملکرد تحمل می نماید. در صورتی که با طولانی شدن مدت تداخل علف های هرز تا مرحله ۱۳ برگی و انتهای فصل رشد عملکرد دانه کاهش یافت، و طولانی شدن دوره های عاری از علف های هرز (تیمارهای کشت خالص) مانع نقصان عملکرد گردید.

کلید واژه: ذرت، جمعیت طبیعی علف های هرز، تداخل و تراکم گیاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.