بررسی برخی ترکیبات موجود در میوه پسته و تاثیر انواع دانه گرده بر خصوصیات کمی و کیفی آنها


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی ترکیبات موجود در میوه پسته و تاثیر انواع دانه گرده بر خصوصیات کمی و کیفی آنها دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی ترکیبات موجود در میوه پسته و تاثیر انواع دانه گرده بر خصوصیات کمی و کیفی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی ترکیبات موجود در میوه پسته و تاثیر انواع دانه گرده بر خصوصیات کمی و کیفی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی ترکیبات موجود در میوه پسته و تاثیر انواع دانه گرده بر خصوصیات کمی و کیفی آنها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثرات زنیا ( Xenia ) و متازنیا (Metaxenia) از بین ژنوتیپهای نر مشخص شده در ایستگاه تحقیقات پسته واقع در رفسنجان، ۴ ژنوتیپ نر که دوره گلدهی آنها با دوره گلدهی ۳ رقم ماده کله قوچی ، اوحدی و احمد آقایی همپوشانی داشت انتخاب گردیدند. لذا با استفاده از طرح کرتهای خورد شده درقالب بلوکهای کامل تصادفی آزمایشات مختلفی طی سالهای ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ انجام گردید . تنها وزن کل میوه و پوکی آنها تحت تاثیر نوع دانه گرده قرار گرفتند. بیشترین وزن میوه ها مربوط به میوه های رقم کله قوچی(۳.۴ گرم) و کمترین مقدار وزنی را میوه های رقم اوحدی (۲.۲ گرم) داشتند. بیشترین درصد پوکی میوه ها در سال اول مربوط به میوه های رقم احمد آقایی (%۲۷) و گرده R27 بالاترین درصد پوکی را در هر ۲ سال تحقیق بوجود آورد (۳۳% و ۲۵%). بهر حال گرده ژنوتیپ نر N16 کمترین پوکی و بیشترین وزن میوه ها را موجب گردید. بالاترین درصد چربی در مغز میوه های رقم احمد آقایی (%۵۲.۹۲) مشاهده گردید. از بین فاکتورهای مختلف و اثرات متقابل بین آنها تنها اثر متقابل نوع گرده و رقم بر درصد چربی میوه در سطح ۵% معنی دار بود . بنابراین گرده R27 وN16 بیشترین میزان درصد چربی را در مغز میوه رقم احمد آقایی پدید آوردند (۵۸.۷ و ۵۷.۷ درصد ). نوع دانه گرده تنها بر مقدار اسیدهای چرب مریستولئیک و پالمیتولئیک اثر گذار بود . مقدار عناصر ماکرو و میکرو اندازه گیری شده در مغز و پوست سبز ۳ رقم پسته تفاوت آماری مشخص داشت. اثر متقابل نوع دانه گرده و رقم بر مقدار عناصر پوست سبز اثر گذار نبود اما بر روی ازت، فسفر، پتاسیم، آهن و بور مغز میوه ها در سطح %۱ اثر گذاربود.

کلید واژه: احمد آقایی، اوحدی، کله قوچی، زنیا، متازنیا، اسیدهای چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.