معرفی ایزوله جدیدی از قارچ های مخمری جنس مالاسزیا (Malassezia) بر اساس آنالیز توالی نوکلئوتیدهای ناحیه ۲۶S و ITS1 در DNA ریبوزومی (گزارش موردی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی ایزوله جدیدی از قارچ های مخمری جنس مالاسزیا (Malassezia) بر اساس آنالیز توالی نوکلئوتیدهای ناحیه ۲۶S و ITS1 در DNA ریبوزومی (گزارش موردی) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی ایزوله جدیدی از قارچ های مخمری جنس مالاسزیا (Malassezia) بر اساس آنالیز توالی نوکلئوتیدهای ناحیه ۲۶S و ITS1 در DNA ریبوزومی (گزارش موردی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی ایزوله جدیدی از قارچ های مخمری جنس مالاسزیا (Malassezia) بر اساس آنالیز توالی نوکلئوتیدهای ناحیه ۲۶S و ITS1 در DNA ریبوزومی (گزارش موردی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی ایزوله جدیدی از قارچ های مخمری جنس مالاسزیا (Malassezia) بر اساس آنالیز توالی نوکلئوتیدهای ناحیه ۲۶S و ITS1 در DNA ریبوزومی (گزارش موردی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یاخته

تعداد صفحات :۸

گزارش حاضر بر اساس توالی اسیدهای نوکلئیک ناحیه D1/D2 26S rDNA که توالی ناحیه ITS1 که مارکرهایی برای افتراق گونه هاست، ایزوله جدیدی از این جنس را معرفی می نماید.نمونه کشت داده شد و کلونی مالاسزیای مجهول جداسازی گردید. با استفاده از دو جفت پرایمر، یکی جهت قطعه D1/D2 موجود در ناحیه۲۶S و دیگری ناحیه TS1 مربوط به DNA ریبوزومی، PCR انجام شده و توالی نوکلئوتیدی قطعات مزبور تعیین گردید. توالی ها مورد آنالیز قرار گرفته و با توالی های همان نواحی در سایر مالاسزیاها و سایر میکروارگانیسم ها مقایسه شد.کلونی های رشد یافته و نیز مورفولوژی میکروسکوپی سلول های مخمری حکایت از وجود مخمرهایی از جنس مالاسزیا داشت. با اجرای واکنش PCR یک قطعه DNA به وزن حدود ۵۸۰ جفت بازو مشابه با سایر مالاسزیاها مشاهده گردید. برش محصول PCR با آنزیم CfoI، و الکتروفورز محصولات RFLP، الگویی به دست آمد که با هیچ کدام از مالاسزیاهای شناخته شده مطابقت نداشت. با الکتروفورز محصول PCR مربوط به ITS1 نیز یک باند به وزن حدود ۲۸۰ جفت باز مشاهده گردید. پس از آنالیز توالی های ۲۶S و ITS1 مشخص شد که سکانس های این ایزوله با سایر مالاسزیاها به میزان قابل توجهی تفاوت دارد.با توجه به الگوی جدیدی که در نتایج حاصل از RFLP ناحیه ۲۶S rDNA مشاهده شد و نظر به اینکه نواحی D1/D2 و نیز ITS1 موجود در کمپلکس ژنی rDNA مارکرهای پذیرفته شده ای برای تعیین جایگاه تاکسونومیک مالاسزیاها می باشند و از آنجا که این نواحی در مالاسزیای جدا شده در طی این تحقیق دارای توالی نوکلئوتیدی کاملا متفاوت با سایر مالاسزیاها بود، به عنوان یک ایزوله با مشخصات ژنتیکی و تاکسونومیک جدید معرفی می شود.

کلید واژه: مالاسزیا، DNA ریبوزومی، طبقه بندی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.