اثر پروتئین ایزوله سویا بر پیشگیری از آرتریت روماتوئید در موش صحرایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پروتئین ایزوله سویا بر پیشگیری از آرتریت روماتوئید در موش صحرایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پروتئین ایزوله سویا بر پیشگیری از آرتریت روماتوئید در موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پروتئین ایزوله سویا بر پیشگیری از آرتریت روماتوئید در موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پروتئین ایزوله سویا بر پیشگیری از آرتریت روماتوئید در موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۱۶

آرتریت روماتوئید یک بیماری اتوایمیون التهابی مزمن و سیستمیک می باشد که بیش از ۱% جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده و یکی از متداول ترین بیماری های التهابی است. این پژوهش با هدف تعیین اثرات پیشگیری کننده پروتئین سویا بر بروز آرتریت روماتوئید در مدل حیوانی طراحی گردید.روش بررسی: در این مطالعه تجربی ۲۴ سر موش صحرایی ماده از گونه SD به طور تصادفی به چهار گروه کنترل سالم، کنترل بیمار (آرتریت روماتوئیدی)، آرتریت روماتوئیدی دریافت کننده پروتئین ایزوله سویا (۷ گرم بر کیلوگرم) و آرتریت روماتوئیدی دریافت کننده دگزامتازون (۱ میلی گرم بر کیلوگرم) تقسیم شدند. آرتریت روماتوئید با تزریق زیر پوستی کلاژن گاوی نوع II امولسیفیه شده درIncomplete Frund’s Adjuvant در روز اول و هفتم مطالعه در حیوانات ایجادگردید. مواد مورد آزمایش به مدت ۳۰ روز به حیوانات گاواژ شد. شدت علایم بالینی آرتریت روماتوئید به طور روزانه در ناحیه پنجه پا و به صورت دو سوکور بر طبق یک روش امتیازدهی استاندارد انجام گردید. برای مقایسه میانگین ها در دو گروه از آزمون Independent Sample T-Test و One Way Anova استفاده شد.یافته ها: علایم آرتریت روماتوئید در گروه پروتئین ایزوله سویا از روز ۱۴±۱، در گروه دگزامتازون از روز ۱۵.۶±۰.۵۷ و در گروه آرتریت روماتوئیدی از روز ۱۱±۱.۲۶ شروع شد (P<0.05). شدت علایم بالینی آرتریت روماتوئید در روز سی ام در گروه پروتئین ایزوله سویا ۳.۸۳±۲.۰۴، در گروه دگزامتازون ۲±۱.۷۸ و در گروه آرتریت روماتوئید ۶.۵±۱.۷۶ بود (P<0.05). در پایان درصد وقوع آرتریت روماتوئید در گروه پروتئین ایزوله سویا %۸۳.۳۳ و در گروه آرتریت روماتوئید %۱۰۰ مشاهده گردید.نتیجه گیری: پروتئین ایزوله سویا قادر به کاهش شدت آرتریت روماتوئید است. لذا مصرف پروتئین سویا می تواند به عنوان عاملی در پیشگیری و حتی کاهش علایم آرتریت روماتوئید مطرح گردد.

کلید واژه: پروتئین سویا، آرتریت روماتوئید، ایزوفلاون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.