بررسی شیوع دندان قروچه و فشار دادن دندان ها روی هم با توجه به علایم دهانی-گیجگاهی-فکی در بیماران کلینیک های شهر اصفهان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع دندان قروچه و فشار دادن دندان ها روی هم با توجه به علایم دهانی-گیجگاهی-فکی در بیماران کلینیک های شهر اصفهان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع دندان قروچه و فشار دادن دندان ها روی هم با توجه به علایم دهانی-گیجگاهی-فکی در بیماران کلینیک های شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع دندان قروچه و فشار دادن دندان ها روی هم با توجه به علایم دهانی-گیجگاهی-فکی در بیماران کلینیک های شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع دندان قروچه و فشار دادن دندان ها روی هم با توجه به علایم دهانی-گیجگاهی-فکی در بیماران کلینیک های شهر اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۸

مقدمه: با توجه به این که دندان قروچه و فشار دادن دندان ها از عادات پارافانکشن مهم است و باعث بروز اختلال در عضلات جونده و مفصل فکی می شود، همچنین بسیاری از بیماران از وجود عادات پارافانکشنال خود آگاه نیستند، این پژوهش جهت سنجش شیوع این عادات پارافانکشنال با توجه به علایم دهانی مرتبط با آن ها صورت گرفت.مواد و روش ها: در این پژوهش توصیفی-تحلیلی مقطعی، ۶۸۳ بیمار مراجعه کننده به کلینیک های دندان پزشکی اصفهان به طور تصادفی مورد معاینه قرار گرفتند. بررسی شامل پرسش از بیمار درباره سابقه دندان قروچه و فشار دادن دندان ها روی هم به انضمام معاینات بالینی شامل معاینه مفصل فکی و عضلات جونده و معاینات داخل دهانی می شد. در معاینه، سایش های دندانی، براق شدن ترمیم های آمالگام، گاز گرفتن مخاط داخل گونه، کنگره دار شدن لبه های زبان، لقی دندان ها و هایپرتروفی عضلات جونده مد نظر قرار می گرفت. اطلاعات با آزمون X2 در سطح اطمینان ۰۵/۰ آنالیز آماری شد.یافته ها: شیوع دندان قروچه، ۶/۱۴ درصد و شیوع فشار دادن دندان ها روی هم، ۳/۲۹ درصد بود. ۸/۱۶ درصد خانم ها و ۲/۱۲ درصد آقایان دندان قروچه می کردند. شیوع فشار دادن دندان ها در دو جنس تفاوت معنی داری نداشت. در افراد مبتلا به دندان قروچه، سایش دندانی با ۵۵ درصد و درد عضلات جونده با ۵۳ درصد، شایع ترین علایم بودند و در افراد مبتلا به فشار دادن دندان ها روی هم، سایش دندانی با ۴۲ درصد و صدای مفصل گیجگاهی-فکی با ۵/۳۷ درصد، شیوع بیشتری داشتند.نتیجه گیری: شیوع فشار دادن دندان ها روی هم، بیشتر از دندان قروچه بود. در افراد مبتلا به دندان قروچه، سایش دندانی و درد عضلات جونده و در مبتلایان به فشار دادن دندان ها روی هم، سایش دندانی و صدای فک، علامت های شایع بودند. بین علایم دهانی با دندان قروچه و فشار دادن دندان ها روی هم، ارتباط معنی داری وجود داشت و به این طریق، امکان ارزیابی دقیق تر شیوع عادات پارافانکشن نامبرده وجود داشت.

کلید واژه: دندان قروچه، فشار دادن دندان ها روی هم، تظاهرات دهانی، اختلالات گیجگاهی-فکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.