بررسی وضعیت دریافت صبحانه در دانش آموزان و ارتباط آن با برخی از عوامل در شهر سمنان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت دریافت صبحانه در دانش آموزان و ارتباط آن با برخی از عوامل در شهر سمنان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت دریافت صبحانه در دانش آموزان و ارتباط آن با برخی از عوامل در شهر سمنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت دریافت صبحانه در دانش آموزان و ارتباط آن با برخی از عوامل در شهر سمنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت دریافت صبحانه در دانش آموزان و ارتباط آن با برخی از عوامل در شهر سمنان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: تغذیه مطلوب و دریافت صبحانه سهم عمده ای در تامین نیازهای تغذیه ای دانش آموزان داشته و ادله تجربی نشان داده اند حذف صبحانه بر عمل کرد شناختی و ادراکی افراد تاثیر ناخوشایندی دارد. مطالعه حاضر با هدف تعیین وضعیت دریافت صبحانه و ارتباط آن با برخی از عوامل در دانش آموزان شهر سمنان (سال ۱۳۸۵) انجام شده است.مواد و روش ها: در این بررسی توصیفی – تحلیلی ۱۱۹۳ دانش آموز از مقاطع مختلف و با روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب گردیدند. داده ها با استفاده از پرسش نامه جمع آوری و با نرم افزاز SPSS10 و آزمون های کروسکال والیس، من ویتنی و ضریب همبستگی رتبه ای اسپیرمن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میانگین و انحراف معیار سنی دانش آموزان ۳.۳±۱۲.۴ سال بود. ۵۳.۴ درصد دانش آموزان اظهار نموده اند همیشه صبحانه میل می نمایند و مابقی آن ها اغلب، گاهی یا بندرت این عمل را انجام داده و ۴.۴ درصد نیز هرگز صبحانه میل نمی نمایند. وضعیت دریافت صبحانه دارای ارتباط معنی دار با سن (P<0.01) مقطع تحصیلی (P<0.0001)، جنس (P<0.0001)، ساعت بیداری در صبح (P<0.0001)، ساعت خواب در شب (P<0.0001)، تحصیل مادر (P<0.04)، تحصیل پدر (P<0.05)، بعد خانوار (P<0.01)، رتبه تولد (P<0.05) و شرکت دانش آموز در تنظیم برنامه غذایی (P<0.0001) می باشد. در بین مواد غذایی صبحانه ۳ روز متوالی، به ترتیب نسبت مصرف نان (۲.۲۶)، چای (۲.۲۰) و پنیر (۱.۶۶) بالاتر از بقیه مواد غذایی بوده و دریافت شیر، سپس گردو، عسل، تخم مرغ میوه و آب میوه در رتبه های بعد قرار داشته اند.نتیجه گیری: از آنجایی که بخش قابل توجهی از دانش آموزان در زمینه دریافت مطلوب یا منظم صبحانه و همین طور استفاده متنوع از مواد غذایی مشکل دارند، اجرای برنامه های مداخله ای و آموزشی در جهت افزایش دانش و تغییر رفتار از اهمیت و ضرورت خاصی برخوردار است. این امر بایستی قابل توجه مسوولین در سطوح مختلف باشد.

کلید واژه: دریافت صبحانه، دانش آموزان، عوامل مرتبط

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.