اثرات هورمون های استروئیدی جنسی بر ادم مغزی و فشار داخل جمجمه ای در مدل تجربی ترومای مغزی در موش سفید آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات هورمون های استروئیدی جنسی بر ادم مغزی و فشار داخل جمجمه ای در مدل تجربی ترومای مغزی در موش سفید آزمایشگاهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات هورمون های استروئیدی جنسی بر ادم مغزی و فشار داخل جمجمه ای در مدل تجربی ترومای مغزی در موش سفید آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات هورمون های استروئیدی جنسی بر ادم مغزی و فشار داخل جمجمه ای در مدل تجربی ترومای مغزی در موش سفید آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات هورمون های استروئیدی جنسی بر ادم مغزی و فشار داخل جمجمه ای در مدل تجربی ترومای مغزی در موش سفید آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کومش

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: در مطالعه حاضر نقش هورمون های استروئیدی جنسی بر تغییرات ادم مغزی، فشار داخل جمجمه ای ICP)) و فشار پرفیوژن مغزی (CPP) پس از ضربه مغزی در موش های صحرایی ماده فاقد تخمدان بررسی شده است.مواد و روش ها: در این پژوهش از موش های صحرایی ماده نژاد آلبینو N – ماری که به طور تصادفی به ۵ گروه تقسیم شدند استفاده گردید. گروه های مورد مطالعه عبارتند از: ۱- کنترل، ۲- شم، ۳- حلال، ۴- استروژن (۵ (۱mg/kg-پروژسترون (۸mg/kg). که در گروه های ۳ تا ۵، ترومای مغزی تجربی (TBI) به روش مارمارو القا شد و ۳۰ دقیقه بعد از ضربه هورمون ها به صورت داخل صفاقی تزریق شدند. ICP از طریق طناب نخاعی اندازه گیری شد و CPP با تفریق فشار متوسط شریانی از ICP محاسبه شد. نمرات نورولوژیک توسط پاسخ رفلکس های حرکتی، چشمی و تنفسی به دست آمد.یافته ها: محتوای آب مغز بعد از TBI در گروه های استروژن و پروژسترون در مقایسه با حلال کاهش معنی داری نشان داد .(P<0.001) ICP در گروه های استروژن و پروژسترون به طور معنی داری در ۴ و ۲۴ساعت بعد از ضربه در مقایسه با حلال کاهش نشان داد .(P<0.001) CPP در گروه های استروژن و پروژسترون به طور معنی داری در ۲۴ساعت بعد از ضربه در مقایسه با حلال افزایش نشان داد (P<0.001). هم چنین بررسی نمرات نورولوژیک (V.C.S) نشان داد که مقدار این نمرات در گروه های استروژن در یک ساعت (P<0.05) و ۲۴ ساعت (P<0.001) و پروژسترون در یک ساعت (P<0.01) بیش تر از گروه حلال است.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که دوزهای فارماکولوژیک استروژن و پروژسترون در موش های صحرایی ماده فاقد تخمدان برای درمان ICP افزایش یافته و CPP کاهش یافته و هم چنین کاهش خیز مغزی و افزایش نمرات نورولوژیک بعد از TBI مفید می باشند.

کلید واژه: استروژن، پروژسترون، نوروپروتکتیو، فشار داخل جمجمه ای، فشار پرفیوزن مغز، خیز مغزی، پیامدهای نورولوژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.