مقاله تعیین شیوع استافیلوکوکوزیس و میکروکوکوزیس در مزارع منتخب تکثیر و پرورش قزل آلای رنگین کمان استان مازندران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین شیوع استافیلوکوکوزیس و میکروکوکوزیس در مزارع منتخب تکثیر و پرورش قزل آلای رنگین کمان استان مازندران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین شیوع استافیلوکوکوزیس و میکروکوکوزیس در مزارع منتخب تکثیر و پرورش قزل آلای رنگین کمان استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین شیوع استافیلوکوکوزیس و میکروکوکوزیس در مزارع منتخب تکثیر و پرورش قزل آلای رنگین کمان استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین شیوع استافیلوکوکوزیس و میکروکوکوزیس در مزارع منتخب تکثیر و پرورش قزل آلای رنگین کمان استان مازندران :

مقاله تعیین شیوع استافیلوکوکوزیس و میکروکوکوزیس در مزارع منتخب تکثیر و پرورش قزل آلای رنگین کمان استان مازندران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در شیلات از صفحه ۱۰۹ تا ۱۱۴ منتشر شده است.
نام: تعیین شیوع استافیلوکوکوزیس و میکروکوکوزیس در مزارع منتخب تکثیر و پرورش قزل آلای رنگین کمان استان مازندران
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استافیلوکوکوزیس
مقاله باکتری
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله مازندران
مقاله میکروکوکوزیس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این تحقیق تعیین شیوع استافیلوکوکوزیس و میکروکوکوزیس و نیز شناسایی گونه های باکتریایی عامل این بیماری ها در مزارع منتخب تکثیر و پرورش ماهی قزل آ لای رنگین کمان استان مازندران است. امروزه ماهی قزل آلای رنگین کمان به عنوان ماهی شماره یک اکثر کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی در بیشتر نقاط جهان محسوب می شود. بیماری های باکتریایی مانند استرپتوکوکوزیس، استافیلوکوکوزیس و میکروکوکوزیس که توسط گونه های مختلفی از باکتری های کوکسی شکل گرم مثبت ایجاد می شوند، سبب ایجاد تلفات در ماهیان مختلف، بخصوص گونه های پرورشی می گردند. طی این تحقیق از ۱۲ مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان نمونه برداری به عمل آمد و از هر مزرعه تعداد ۱۰ عدد ماهی دارای علایم ظاهری بیماری مانند: بی حالی، تیرگی پوست، بیرون زدگی چشم و خونریزی در چشم و پایه باله ا انتخاب گردید. باکتریهای کوکسی شکل گرم مثبت از بافت های کلیه، کبد و طحال جداسازی و در محیط کشت Blood agar یا TSA agar کشت داده شدند. تشخیص باکتری بوسیله رنگ آمیزی و انجام تست های تفریقی بیوشیمیایی صورت گرفت. گونه های جداسازی شده به عنوان عامل استافیلوکوکوزیس شامل Staphylococcus epidermidis Staphylococcus warneri, Staphylococcus chromogens و Staphylococcus cohnii بودند که در فصول بهار و تابستان شناسایی گردیدند. گونه Micrococcus luteus نیز به عنوان عامل میکروکوکوزیس در فصول پاییز، بهار و تابستان از برخی مزارع جداسازی گردید. نتایج نشان می دهد که ۴۴ درصد نمونه های بیمار، مبتلا به استافیلوکوکوزیس و ۲۲۲۲ درصد مبتلا به میکروکوکوزیس بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.