زرگری و جواهرسازی در عصر صفوی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زرگری و جواهرسازی در عصر صفوی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زرگری و جواهرسازی در عصر صفوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زرگری و جواهرسازی در عصر صفوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زرگری و جواهرسازی در عصر صفوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی اصفهان (مطالعات و پژوهش های دانشکده ادبیات و علوم انسانی)

تعداد صفحات :۲۱

ایرانیان از همان ابتدای تاریخ خود علاقه وافری به جواهرات و هنر جواهرسازی نشان می دادند و هر گاه سلسله های قدرتمندی در کشور حاکمیت پیدا می نمود، اقتصاد کشور نیز پویاتر می شد و در پی آن خزاین مملکت غنی تر می گردید و مجموعه ای از گرانبهاترین گوهرها و زیورآلات در آن جمع آوری می شد. دوران باشکوه صفویه نیز از این امر مستثنا نبوده و در این دوران جلوه های هنر اصیل ایرانی در عرصه های گوناگون نمایانگر شده است. یکی از این هنرها هنر زرگری و جواهر سازی بوده است. سیاحانی مانند کمپفر، ژان باتیست تاورنیه، شوالیه شاردن، برادران شرلی وسانسون در سفرنامه های خود مطالب سودمندی در این موارد نوشته اند و با توصیفی از گنجینه های شاهان صفوی، ویژگیهای بعضی از سنگهای قیمتی و چگونگی ساخت و پرداخت آنها را شرح داده اند. سلاطین صفوی نه تنها برحفظ جواهرات همت می گماردند، بلکه به خرید و جمع آوری مجموعه سنگها و جواهرات ارزشمند نیز اهتمام می ورزیدند و گوهرهایی از هندوستان، عثمانی، ایتالیا و فرانسه خریده، به اصفهان می آوردند، و دستور ساخت آثار بی نظیری را می دادند. با هجوم افغانها و اشغال اصفهان، گنجها و دفاین، به یغما رفت و خزاین و بیوتات پادشاهی نابود گردید. این تحقیق بر آن است تا با استفاده از نوشته های سودمند منابع تاریخی، همچنین سفرنامه ها و نوع دیگر از منابع، به روشن ساختن زرگری و جواهر سازی و موارد استفاده آنها در ایران عصر صفوی و نقش آن در سیاست و تمدن این دوره بپردازد. روش تحقیق در این مقاله به صورت کتابخانه ای و تطبیق و تحلیل منابع موجود، به خصوص منابع اصلی بوده است. در این تحقیق تاریخی، پس از جمع آوری اطلاعات لازم، به سازماندهی اطلاعات و تجزیه و تحلیل و سرانجام استنتاج آنها پرداخته شده است.

کلید واژه: طلا، جواهر، زرگری، صفویه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.