مقاله تاثیر کاربرد آرتمیا ارومیانا بالغ غنی شده با اسید چرب غیر اشباع بلند زنجیره و اسید اسکوربیک بر زاد آوری ماهی سورم (Cichlasoma severum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کاربرد آرتمیا ارومیانا بالغ غنی شده با اسید چرب غیر اشباع بلند زنجیره و اسید اسکوربیک بر زاد آوری ماهی سورم (Cichlasoma severum) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کاربرد آرتمیا ارومیانا بالغ غنی شده با اسید چرب غیر اشباع بلند زنجیره و اسید اسکوربیک بر زاد آوری ماهی سورم (Cichlasoma severum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کاربرد آرتمیا ارومیانا بالغ غنی شده با اسید چرب غیر اشباع بلند زنجیره و اسید اسکوربیک بر زاد آوری ماهی سورم (Cichlasoma severum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کاربرد آرتمیا ارومیانا بالغ غنی شده با اسید چرب غیر اشباع بلند زنجیره و اسید اسکوربیک بر زاد آوری ماهی سورم (Cichlasoma severum) :

مقاله تاثیر کاربرد آرتمیا ارومیانا بالغ غنی شده با اسید چرب غیر اشباع بلند زنجیره و اسید اسکوربیک بر زاد آوری ماهی سورم (Cichlasoma severum) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در شیلات از صفحه ۱۵ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر کاربرد آرتمیا ارومیانا بالغ غنی شده با اسید چرب غیر اشباع بلند زنجیره و اسید اسکوربیک بر زاد آوری ماهی سورم (Cichlasoma severum)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرتمیا
مقاله روغن ماهی
مقاله غنی سازی
مقاله ماهی سورم (Cichlasoma severum)
مقاله ویتامین C

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق با هدف تاثیر آرتمیا ارومیانای غنی شده بر فاکتورهای هم آوری، درصد لقاح، درصد تفریخ، درصد بازماندگی لارو و فاصله بین تخم ریزی های متوالی و مدت زمان کل برای انجام هشت تخم ریزی، روی ماهی سورم (Cichlasoma severum) انجام شد. آزمایش با ۵ گروه غذایی شامل: غذای کنسانتره با ۴۰ درصد پروتئین خام (گروه شاهد)، غذای کنسانتره + آرتمیای بالغ زنده، آرتمیای بالغ زنده، آرتمیای بالغ زنده غنی شده با اسید چرب غیر اشباع، آرتمیای بالغ زنده غنی شده با اسید چرب غیر اشباع و نیم گرم اسید اسکوربیک؛ و آرتمیای بالغ زنده غنی سازی شده با اسید چرب غیر اشباع یک گرم اسید اسکوربیک و هر تیمار با سه تکرار انجام شد. در این پژوهش ۱۸ جفت مولد ماهی سورم در مخازن شیشه ای با حجم ۵۰ لیتر و در هر مخزن یک جفت ماهی نر و ماده، در دمای ۱±۲۸ درجه سانتی گراد، pH بین ۷.۵ تا ۸.۳ و سختی کمتر از ۱۷۰ میلی گرم در لیتر نگهداری شدند. غذادهی چهار بار در روز انجام شد که از ساعت هفت صبح شروع و در ساعت ۲۳ پایان می یافت. بیشترین میزان هم آوری با میانگین ۷۱۲ تخم، درصد لقاح به میزان ۹۹ درصد، درصد تفریخ ۹۸ درصد و بازماندگی لارو به میزان ۹۸ درصد در تیمار تغذیه شده با غذای آرتمیا زنده غنی شده با اسید چرب و یک گرم ویتامین C (تیمار ۶) مشاهده شد که با تیمار شاهد اختلاف معنی داری نشان داد. کمترین مدت زمان برای انجام هشت تخم ریزی با ۴۵ روز و کمترین فاصله بین تخم ریزی های متوالی با میانگین پنج روز نیز در تیمار ۶ مشاهده شد که با تیمار شاهد و سایر تیمارها اختلاف معنی داری نشان داد. در نتیجه گیری کلی می توان بیان نمود که استفاده از غذای زنده نسبت به غذای کنسانتره سبب کاهش مدت زمان لازم برای انجام هشت تخم ریزی می شود. به علاوه غنی سازی آرتمیا این زمان را به صورت معنی داری مجددا کاهش می دهد. کاهش مدت زمان لازم برای تخم ریزی های متوالی علاوه بر بهره وری زمانی و اقتصادی برای کارگاه های تکثیر و پرورش باعث استفاده بهینه از عمر مفید هر جفت مولد نیز می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.