مقاله بررسی اثر نظامهای کودی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر خصوصیات کیفی خردل سیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر نظامهای کودی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر خصوصیات کیفی خردل سیاه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر نظامهای کودی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر خصوصیات کیفی خردل سیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر نظامهای کودی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر خصوصیات کیفی خردل سیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر نظامهای کودی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر خصوصیات کیفی خردل سیاه :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور مطالعه اثر نظام های مختلف کودی بر عملکرد کمی خردل سیاه آزمایشی در سال زراعی ( ۱۳۹۱ ) در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی در این تحقیق شامل ترکیبی از کودهای شیمیایی نیتروژنه و فسفره، نیتروژنه شیمیایی + فسفره بیولوژیک، نیتروژنه بیولوژیک + فسفره شیمیایی و بیولوژیک خالص بودند (جمعا نه تیمار کودی). نتایج آزمایش نشان داد که کاربرد کود تلفیقی دو گانه فسفر شیمیایی + نیتروژن بیولوژیک بطور معنی داری درصد قندهای محلول در آب را نسبت به شاهد افزایش داد. همچنین استفاده ازکود تلفیقی سه گانه نیتروژن شیمیایی + فسفر بیولوژیک + مایکوریزا بطور معنی داری میزان درصد خاکستر علوفه را نسبت به تیمار شاهد افزایش داد. شایان ذکر است که تیمار کود شیمیایی خالص (نیتروژن شیمیایی + فسفر شیمیایی) با بالاترین درصد NDF پایین ترین کیفیت علوفه را به خود اختصاص داد. استفاده از کود تلفیقی دوگانه (نیتروژن شیمیایی + میکوریزا ) متضمن کمترین درصد ADF در گیاه شد که به عنوان یک فاکتور کیفی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.