مقاله بررسی تغییرات فصلی کورتیزول، گلوکز و یون ها در ماهیان ماده ازون برون (Acipenser stellatus) پرورشی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات فصلی کورتیزول، گلوکز و یون ها در ماهیان ماده ازون برون (Acipenser stellatus) پرورشی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات فصلی کورتیزول، گلوکز و یون ها در ماهیان ماده ازون برون (Acipenser stellatus) پرورشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات فصلی کورتیزول، گلوکز و یون ها در ماهیان ماده ازون برون (Acipenser stellatus) پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات فصلی کورتیزول، گلوکز و یون ها در ماهیان ماده ازون برون (Acipenser stellatus) پرورشی :

مقاله بررسی تغییرات فصلی کورتیزول، گلوکز و یون ها در ماهیان ماده ازون برون (Acipenser stellatus) پرورشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در شیلات از صفحه ۳۷ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات فصلی کورتیزول، گلوکز و یون ها در ماهیان ماده ازون برون (Acipenser stellatus) پرورشی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ازون برون پرورشی
مقاله کورتیزول
مقاله گلوکز
مقاله فصل
مقاله یون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ماهی ازون برون (Acipenser stellatus) یکی از گونه های مهم تجاری تاسماهیان دریای خزر محسوب می شود. جهت بررسی ارتباط برخی شاخص های خونی، یونی و هورمونی، ۲۴ قطعه مولد ماده ازون برون پرورشی ۸ ساله (۱۶ قطعه ماده و ۸ قطعه نر) با میانگین وزنی و طولی به ترتیب ۵۱۶±۰۵۲ کیلوگرم و ۱۱۱۵۹±۲۶۳ سانتی متر در ماده ها و میانگین وزنی و طولی به ترتیب ۳۳۱±۰۳۲ کیلوگرم و ۱۰۱۸۸±۳۸۸ سانتی متر در نرها به مدت یکسال از بهار ۱۳۸۴ تا زمستان ۱۳۸۴ مورد مطالعه قرار گرفتند. پس از خون گیری از ساقه دمی مقادیر کورتیزول، گلوکز و یون ها (سدیم، پتاسیم، منیزیوم، کلر و کلسیم) بصورت فصلی بررسی شد. نتایج نشان داد کورتیزول در هر دو جنس در فصل تابستان در بالاترین میزان بوده و اختلاف معنی داری نشان داد. در حالی که در بررسی جنس ها تفاوتی مشاهده نشد. در ارتباط با شاخص های یونی، منیزیوم، کلسیم، سدیم و پتاسیم تفاوت معنی داری در جنس ها مشاهده شد. یون پتاسیم در زمستان در ماده ها اختلاف معنی داری داشت، در ارتباط با شاخص های دیگر نمی توان با قطعیت یک فصل را در نظر گرفت. میزان گلوکز در جنس ها اختلاف معنی داری نشان نداد. حداکثر گلوکز در بهار در نرها مشاهده شد. در میزان کلسیم در نرها طی فصول مختلف اختلافی مشاهده شد، در صورتی که در ماده ها در تابستان و پاییز بالاتر بوده و تفاوت معنی دار مشاهده شد. سدیم در بهار و کلر در زمستان به ترتیب در ماده ها و نرها در بالاترین مقدار بودند. بر اساس نتایج حاصل در بین فاکتورهای بررسی شده، می توان کورتیزول را بعنوان مهمترین شاخص کارآمد در ارتباط یا وضعیت فیزیولوژیک گونه پرورشی در فصول مختلف مدنظر قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.