مقاله تیغ ماهی سرگردان: یک مورد آبسه لگنی به علت سوراخ شدگی رکتوم به دنبال بلع تصادفی تیغ ماهی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تیغ ماهی سرگردان: یک مورد آبسه لگنی به علت سوراخ شدگی رکتوم به دنبال بلع تصادفی تیغ ماهی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تیغ ماهی سرگردان: یک مورد آبسه لگنی به علت سوراخ شدگی رکتوم به دنبال بلع تصادفی تیغ ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تیغ ماهی سرگردان: یک مورد آبسه لگنی به علت سوراخ شدگی رکتوم به دنبال بلع تصادفی تیغ ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تیغ ماهی سرگردان: یک مورد آبسه لگنی به علت سوراخ شدگی رکتوم به دنبال بلع تصادفی تیغ ماهی :

مقاله تیغ ماهی سرگردان: یک مورد آبسه لگنی به علت سوراخ شدگی رکتوم به دنبال بلع تصادفی تیغ ماهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در طب جنوب از صفحه ۲۱۶ تا ۲۲۸ منتشر شده است.
نام: تیغ ماهی سرگردان: یک مورد آبسه لگنی به علت سوراخ شدگی رکتوم به دنبال بلع تصادفی تیغ ماهی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آبسه لگنی
مقاله تیغ ماهی
مقاله سوراخ شدگی رکتوم
مقاله سی تی اسکن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تیغ ماهی یکی از شایع ترین اجسام خارجی است که به طور تصادفی بلعیده می شود و می تواند موجب عوارضی مانند پارگی، انسداد و آبسه در دستگاه گوارش شود. بیمار مرد ۷۵ ساله ای است که به دنبال اختلال اجابت مزاج، یبوست و اسهال گهگاهی، از حدود ۳ ماه قبل و اخیرا تب و لرز مراجعه کرد. در معاینه بالینی تندرنس خفیف در ناحیه هیپوگاستر و تندرنس و تورم خفیف در جدار قدامی رکتوم و پروستات حین توشه رکتال مشهود بود. بررسی های انجام شده شامل سونوگرافی و سی تی اسکن شکم و لگن شواهدی به نفع وجود آبسه لگنی در فضای بین مثانه و رکتوم را نشان داد. بیمار بستری و بعد از انجام اقدامات لازم تحت لاپاراتومی قرار گرفت، چسبندگی گسترده و آبسه لگنی مشهود بود که تخلیه شد. یک تیغ ماهی به طول تقریبی ۶ سانتی متر از جدار کنار رکتوم آبسه خارج شد، شستشوی کامل شکم، درناژ خارجی حفره آبسه و انحراف مسیر روده انجام و شکم بسته شد. بعد از ۴ روز بیمار با حال عمومی خوب ترخیص گردید. هدف از معرفی این بیمار مرور دوباره اهمیت بلع تصادفی تیغ ماهی و عوارض ناشی از آن است و اینکه تیغ سرگردان ماهی را به عنوان یک تشخیص افتراقی در بیماران ارجاعی با درد شکم، خونریزی گوارشی و تب با علت نامعلوم در شهرهای ساحلی مدنظر داشته باشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.