درمان آنتی بیوتیکی داخل وریدی سرپایی در کودکان مبتلا به عفونت تب دار مجاری ادراری: کارآزمایی بالینی تصادفی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
درمان آنتی بیوتیکی داخل وریدی سرپایی در کودکان مبتلا به عفونت تب دار مجاری ادراری: کارآزمایی بالینی تصادفی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد درمان آنتی بیوتیکی داخل وریدی سرپایی در کودکان مبتلا به عفونت تب دار مجاری ادراری: کارآزمایی بالینی تصادفی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی درمان آنتی بیوتیکی داخل وریدی سرپایی در کودکان مبتلا به عفونت تب دار مجاری ادراری: کارآزمایی بالینی تصادفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن درمان آنتی بیوتیکی داخل وریدی سرپایی در کودکان مبتلا به عفونت تب دار مجاری ادراری: کارآزمایی بالینی تصادفی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی
تعداد صفحات :۱۲
زمینه و هدف: پیلونفریت حاد کودکان می تواند منجر به اسکار کلیوی شود. توصیه استاندارد درمان عفونت تب دار مجاری ادراری بستری شدن و درمان آنتی بیوتیکی وریدی است. هدف این مطالعه مقایسه اثر بخشی درمان سرپایی با سفتریاکسون و سفیکسیم با درمان بستری است.روش بررسی: در یک کارآزمایی بالینی تصادفی اثربخشی درمان داخل دو روزه سفتریاکسون و به دنبال آن سفیکسیم خوراکی تا هشت روز (گروه سرپایی) در مقایسه با درمان داخل وریدی چهار روزه سفتریاکسون و به دنبال آن سفیکسیم خوراکی تا شش روز (گروه بستری) مورد بررسی قرار گرفت. ۲۰۳ کودک سه ماهه تا ۱۵ ساله (۹۹ نفر در گروه سرپایی و ۱۰۴ نفر در گروه بستری) مبتلا به تب و عفونت مجاری ادراری از نظر پیامدهای بالینی کوتاه مدت (استریل شدن ادرار و قطع تب) و عوارض بلند مدت (بروز عفونت مجدد و اسکار کلیه) طی یک دوره چهار ماهه تحت نظر قرار گرفتند.یافته ها: کشت ادرار طی ۴۸ ساعت در تمام کودکان استریل شد. میانگین مدت زمان قطع تب به ترتیب در گروه سرپایی ۲۷.۵۸(SD=±۱۲.۶۲) ساعت و در گروه بستری ۳۱.۴۴(SD=±۱۷.۰۶) ساعت بود (p=0.067). عود عفونت در %۹.۱ از کودکان گروه سرپایی و %۱۳.۴ از کودکان گروه بستری رخ داد (p=0.326). پیشرفت به سوی ایجاد اسکار کلیوی در %۱۱ از کودکان گروه سرپایی و %۷.۶ از کودکان گروه بستری رخ داد (p=0.884).نتیجه گیری: درمان سرپایی با سفتریاکسون وریدی به مدت دو روز و ادامه درمان با سفیکسیم خوراکی به مدت هشت روز یک روش درمان موثر در کودکان مبتلا به عفونت تب دار مجاری ادراری است.
کلید واژه: عفونت مجاری ادراری، اسکار کلیه، سینتی گرافی، تکنزیوم ۹۹- دی مرکاپتوسوکسینیک اسید، درمان سرپایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.