مقاله معیار انتخاب سطح تحصیلات همسر و مقایسه آن در دانشجویان دختر و پسر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معیار انتخاب سطح تحصیلات همسر و مقایسه آن در دانشجویان دختر و پسر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معیار انتخاب سطح تحصیلات همسر و مقایسه آن در دانشجویان دختر و پسر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معیار انتخاب سطح تحصیلات همسر و مقایسه آن در دانشجویان دختر و پسر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معیار انتخاب سطح تحصیلات همسر و مقایسه آن در دانشجویان دختر و پسر :

مقاله معیار انتخاب سطح تحصیلات همسر و مقایسه آن در دانشجویان دختر و پسر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در رفاه اجتماعی از صفحه ۲۱۷ تا ۲۲۷ منتشر شده است.
نام: معیار انتخاب سطح تحصیلات همسر و مقایسه آن در دانشجویان دختر و پسر
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انتخاب همسر
مقاله دانشجویان پسر
مقاله دانشجویان دختر
مقاله سطح تحصیلات

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طرح مساله: سطح تحصیلات همسر به عنوان یکی از معیارهای انتخاب همسر مطرح می باشد. در این پژوهش اهمیت این معیار از نظر دانشجویان مورد ارزیابی قرار گرفته و سپس به تفاوتهای جنسیتی در انتخاب سطح تحصیلات همسر پرداخته شده است.
روش: پژوهش از نوع پیمایشی و جامعه آماری آن کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه اصفهان در سال ۸۵-۱۳۸۴ می باشد. از این جامعه یک نمونه ۲۱۲ نفری شامل ۱۰۷ دختر و ۱۰۵ پسر، به صورت تصادفی ساده انتخاب شد. برای جمع آوری اطلاعات از دو پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد.
یافته ها: از نظر جوانان دانشجو، سطح تحصیلات همسر بسیار اهمیت دارد و از جمله معیارهای انتخاب همسر می باشد (p<0.001). همچنین در مورد معیار انتخاب سطح تحصیلات همسر بین دختران و پسران دانشجو تفاوت معنی دار وجود دارد (p>0.001). دختران بیشترین تمایل را در انتخاب سطح تحصیلات بالاتر همسر و پسران کمترین تمایل را در انتخاب سطح تحصیلات بالاتر همسر، از خود نشان داده اند.
نتایج: بر اساس نتایج این پژوهش، این نگرش و تفکر قالبی در جامعه وجود دارد که باید سطح تحصیلات مرد بالاتر از همسرش باشد. همچنین آمارها بیانگر افزایش تعداد دانشجویان دختر ورودی دانشگاهها نسبت به دانشجویان پسر است. این روند می تواند افزایش سن تجرد در جوانان، خصوصا دختران تحصیل کرده جامعه را موجب گردد. برخی راهبردها در جهت اصلاح نگرشها موجود پیشنهاد شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.