عنوان فارسی: به کارگیری میراث در ادب داستانی زکریا تامر (عنوان عربی: استدعاء التراث فی أدب زکریا تامر)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: به کارگیری میراث در ادب داستانی زکریا تامر (عنوان عربی: استدعاء التراث فی أدب زکریا تامر) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: به کارگیری میراث در ادب داستانی زکریا تامر (عنوان عربی: استدعاء التراث فی أدب زکریا تامر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: به کارگیری میراث در ادب داستانی زکریا تامر (عنوان عربی: استدعاء التراث فی أدب زکریا تامر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: به کارگیری میراث در ادب داستانی زکریا تامر (عنوان عربی: استدعاء التراث فی أدب زکریا تامر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم انسانی

تعداد صفحات :۱۷

چکیده فارسی:به کارگیری شخصیتهای قدیمی و میراث در ادب عربی یکی از مراحل ارتباط ادیب با ادبیات قدیمی اش است. میراث یکی از منابع ابداع به شمار می رود و وجود هیچ ملتی بدون ارتباط تنگاتنگ و پویا با میراث قدیمی اش محقق نمی شود. بیان شخصیت قدیمی و به کارگیری آن نوعی غنا و اصالت به ادبیات می دهد و از آنجایی که میراث به خرد جمعی نزدیکتر است و ادبا به این نوع ادبی چه به صورت شعری یا نثری و مخصوصا بعد از شکست ژوئن ۱۹۶۷ توجه نشان داده اند و آن را دوباره زنده کرده یا الهام گرفته اند تا ادبیاتشان ارتباط محکمتری با جامعه داشته باشد و بر میراث تکیه کرده در حالیکه افکار معاصر و مدرنیزم را نیز فراموش نکرده اند. زکریا تامر نیز مانند دیگر ادبا از مضامین میراث قدیمی الهام گرفته و گاهی تکیه بر میراث تاریخی و گاهی هم میراث ادبی و زمانی تکیه بر میراث فولکلور نموده است و بر این امر تاکید کرده که شخصیتهای گذشته بر گرفته از تاریخ اسلامی و عربی است.این مقاله بر این هدف است که تناقضات چشمگیر که این عصر دارد روشن نماید و تفاوت زیادی که بین گذشته با ارزشهای عالی و خوب و حال با ارزشهای پست و بی اهمیت دارد بیان نماید و بگوید آیا این قهرمانان با چنین ارزشهایی که در گذشته زندگی می کردند اگر در زمان ما زندگی می کردند آیا می توانستند ابداعهای و ابتکارات گذشته را خلق نمایند. زکریا تامر با تکیه بر اسلوب طنز تلخ و گزنده یوسف عظمه، طارق بن زیاد، چنگیزخان، تیمورلنگ، عمر خیام، احمد شوقی، متنبی، ابونواس و عبداله مقفع و… دوباره زنده گردانده تا آنها را در مقابل تناقضات عصر معاصر به چالش بطلبد.

چکیده عربی:توظیف الشخصیه التراثیه فی الأدب العربی المعاصر، هو آخر أطوار علاقه الأدیب المعاصر بموروثه. و یعد التراث من مصادر الإبداع و لا یتحقق وجود الأمه دون أن تتفاعل مع تراثها تفاعلا حیا. والتعبیر بالشخصیه التراثیه أو توظیفها یعطی غنی و أصاله وشمولا لأدب الأدیب. و بما أن الموروث أقرب إلی الذاکره الجماعیه فقد أقبل الأدباء إلی هذا الجانب شعرا و نثرا بعد نکسه حزیران ۱۹۶۷. أقبلوا إلی التراث یستوحونه و یستلهمونه لیستثیروا الهمم لیکون أدبهم أوثق صله بالمجتمع. و یعتمدوا علی التراث فی الوقت الذی لاتنسی فیه المعاصره والحداثه. کذلک استلهم زکریا تامر و کغیره من الأدباء المضامین التراثیه، فاعتمد علی التراث التاریخی تاره و الأدبی تاره أخری وکذلک التراث الشعبی بین الفینه والأخری و أکد علی أن التراث الماضی یستمد شخصیاته من التاریخ الإسلامی و العربی.تهدف هذه المقاله إلی إلقاء الضوء علی التناقضات الهائله لهذا العصر و تبیین مدی الإختلاف والتفاوت بین الماضی بقیمه النبیله الناصعه المجیده والحال بقیمه المزیفه الوضیعه النذله. وتندمج الرؤی القدیمه ببطولاتها و بسالاتها بالرؤی المعاصره بجبنها وانهزامها وهکذا یستدعی زکریا الشخصیات التراثیه فیوظفها توظیفا عکسیا و یستنطقهم و یبعثهم من قبورهم لیطرح هذا السؤال و هو: لوجعلوا فی عصرنا الراهن هل استطاعوا أن یبدعوا کما أبدعوا فی الماضی أم لا؟ و زکریا تامر باعتماده علی الأسلوب التهکمی الساخر یحیی یوسف العظمه، طارق بن زیاد، و جنکیزخان، و تیمورلنک، و عمرالخیام، و أحمد شوقی، والمتنبی و أبانواس، و عبدالله بن المقفع، و غیرهم.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: فراخوانی، شخصیتهای میراث، اسلوب تلخ و گزنده، زکریا تامر (کلیدواژه عربی: استدعاء، الأسلوب التهکمی الساخر، الشخصیات التراثیه، زکریا تامر)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.