مقاله تدوین سند ملی کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی ۱۳۸۴-۱۳۸۵ (مدون سازی یک تجربه)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تدوین سند ملی کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی ۱۳۸۴-۱۳۸۵ (مدون سازی یک تجربه) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تدوین سند ملی کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی ۱۳۸۴-۱۳۸۵ (مدون سازی یک تجربه) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین سند ملی کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی ۱۳۸۴-۱۳۸۵ (مدون سازی یک تجربه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تدوین سند ملی کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی ۱۳۸۴-۱۳۸۵ (مدون سازی یک تجربه) :
مقاله تدوین سند ملی کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی ۱۳۸۴-۱۳۸۵ (مدون سازی یک تجربه) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در رفاه اجتماعی از صفحه ۶۵ تا ۸۶ منتشر شده است.
نام: تدوین سند ملی کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی ۱۳۸۴-۱۳۸۵ (مدون سازی یک تجربه)
این مقاله دارای ۲۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سند ملی
مقاله پیشگیری
مقاله کاهش و کنترل
مقاله آسیبهای اجتماعی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
طرح مساله: هدف طرح حاضر، دستیابی به سند مکتوب و ملی بر پایه حداکثر توافق کارشناسی مسوولان دستگاه های اجرایی و صاحب نظران ذیربط برای مداخله جهت کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی بوده است.
روش: این یک مطالعه کیفی بود که در چهار مرحله اجرا گردید. در کلیه مراحل چهارگانه آن، از دو روش گفت و شنود متمرکز گروهی و دلفی استفاده شد.
یافته ها: سند نهایی در۱۰ قسمت شامل مقدمه، تعاریف، اهداف، اصول و مبانی نظری، تبیین و ارزیابی وضع موجود، چالشها، سیاست ها و خط مشی های اجرای، برنامه ها و اقدامات اجرایی، آیین نامه اجرایی، و بالاخره جدول تقسیم کار ملی تنظیم گردید. اهداف سند عبارتند از ارتقا کیفیت زندگی و رفاه اجتماعی آحاد جامعه، کاهش بروز آسیبها و مشکلات اجتماعی، کاهش شیوع آسیبها و مشکلات اجتماعی، و کاهش ناتوانیها و زیانهای ناشی از مشکلات و آسیبهای اجتماعی.
بحث و نتیجه گیری: بر پایه نتایج این تحقیق پیشنهاد می شود وزارت رفاه و تامین اجتماعی با توجه به ماموریت و وظیفه قانونی و نقش کلیدی خود در حوزه های اجتماعی هر چه زودتر جهت پیاده سازی این برنامه گام های جدی و موثر بردارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.