مقاله تعیین وضعیت تروفی و پتانسیل تولید ماهی در دریاچه چغاخور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین وضعیت تروفی و پتانسیل تولید ماهی در دریاچه چغاخور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین وضعیت تروفی و پتانسیل تولید ماهی در دریاچه چغاخور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین وضعیت تروفی و پتانسیل تولید ماهی در دریاچه چغاخور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین وضعیت تروفی و پتانسیل تولید ماهی در دریاچه چغاخور :
مقاله تعیین وضعیت تروفی و پتانسیل تولید ماهی در دریاچه چغاخور که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در شیلات از صفحه ۷۱ تا ۷۵ منتشر شده است.
نام: تعیین وضعیت تروفی و پتانسیل تولید ماهی در دریاچه چغاخور
این مقاله دارای ۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دریاچه چغاخور
مقاله وضعیت تروفی
مقاله فسفات کل
مقاله ماکروبنتوز
مقاله تولید اولیه
مقاله تولید ماهی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
دریاچه چغاخور دریاچه ای کم عمق در شرق ایران و به لحاظ اکولوژیک و اقتصادی مهمترین دریاچه در استان چهارمحال و بختیاری است. طی دهه گذشته، این دریاچه از طریق فعالیت های انسانی از قبیل احداث سد، نوسانات عمق آب، ورود پساب مزارع کشاورزی و معرفی کپورماهیان و سپس توقف رهاسازی، در معرض فشارهای شدید اکولوژیک قرار گرفته است. لذا در این مطالعه پارامترهای فیزیکی، پارامترهای شاخص تروفی شامل فسفات کل، کلروفیل آ، عمق شفافیت بصورت ماهانه و توده زنده ماکروبنتوز بصورت فصلی، از اردیبهشت ۱۳۸۳ تا فروردین ۱۳۸۴ موردبررسی قرار گرفت. در حال حاضر، گیاهان غوطه ور بویژه Myriophyllum spicatum تقریبا تمام سطح دریاچه را پوشانده و توده انبوه گیاه Polygonom amphibium در حاشیه جنوب شرقی دریاچه مانند مخزنی در مقابل بار ورودی نوترینت ها عمل می کند. بنظر می رسد دریاچه چغاخور با مقدار پایین فسفر کل (۱۵±۲۴ میکروگرم در لیتر) و کلروفیل آ (۲۸/۱±۹۴/۲ میکروگرم در لیتر) و عمق بالای شفافیت (با میانگین۳۲/۲ متر و مشاهده حتی بستر دریاچه) در شرایط غلبه گیاهان غوطه ور و آب شفاف قرار دارد. در این شرایط، پتانسیل تولید ماهی از طریق فسفات کل و تولید اولیه ۴/۳۴ کیلوگرم در هکتار، میزان تولید ماکروبنتوز ۷/۴ میلی گرم وزن خشک در متر مربع و تولید ماهی از طریق ماکروبنتوز ۲۸۲ تا ۳۷۶ کیلوگرم در هکتار برآورد گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.