تاثیر اجرای رویکرد شش سیگما در کاهش مدت اقامت بیماران بخش جراحی اروتوپدی در مرکز آموزشی و درمانی فیروزگر؛ ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اجرای رویکرد شش سیگما در کاهش مدت اقامت بیماران بخش جراحی اروتوپدی در مرکز آموزشی و درمانی فیروزگر؛ ۱۳۸۷ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اجرای رویکرد شش سیگما در کاهش مدت اقامت بیماران بخش جراحی اروتوپدی در مرکز آموزشی و درمانی فیروزگر؛ ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اجرای رویکرد شش سیگما در کاهش مدت اقامت بیماران بخش جراحی اروتوپدی در مرکز آموزشی و درمانی فیروزگر؛ ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اجرای رویکرد شش سیگما در کاهش مدت اقامت بیماران بخش جراحی اروتوپدی در مرکز آموزشی و درمانی فیروزگر؛ ۱۳۸۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مدیریت سلامت

تعداد صفحات :۸

مقدمه: شرایط رقابت جهانى به گونه اى ست که سازمان ها همزمان ناچار به بهبود کیفیت، افزایش رضایتمندى مشتریان، کاهش هزینه ها، و افزایش بهره ورى می ‏باشند. چنین فضایى منجر به پیدایش تکنیک ها و رویکردهاى متعدد نظیر مدیریت کیفیت فراگیر، مهندسى مجدد، مهندسى ارزش، تولید ناب و شش سیگما شده است. شش سیگما به عنوان جدیدترین برنامه مدیریت کیفیت در جهت افزایش رضایتمندى مشترى و سودآورى مالى به سازمان ها کمک مى کند. هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر اجرای شش سیگما در کاهش مدت اقامت بیماران بستری در بخش ارتوپدی مرکز آموزشی و درمانی فیروزگر با استفاده از آموزش چرخه DMAIC به اعضای تیم پروژه می باشد. روش بررسی: این پژوهش به صورت مقطعى ـ طولى ست. جمع آورى داده های مدت زمان بستری قبل از آموزش (در ماه های آذر، دی، بهمن) و بعد از آموزش شش سیگما (در ماه های اسفند، فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر) در یک دوره زمانى ۷ ماهه با استفاده از پرونده های پزشکی صورت گرفته؛ و با نرم افزار آماری MINITAB و آزمون t-test تحلیل شده است. یافته ها: میانگین مدت زمان بستری قبل از آموزش چرخه DMAIC در نمونه ۲۰۰ نفری برابر با ۷.۹۱۵ روز و بعد از آموزش در همان تعداد نمونه برابر با ۶.۳۷۵ روز بود. با استفاده از آزمون مقایسه میانگین در دو جامعه، رابطه میان آموزش چرخه DMAIC و میانگین مدت زمان بستری تایید شد. یافته ها نشان داد که آموزش شش سیگما موجب کاهش مدت اقامت بیماران بخش ارتوپدی شده است (Pvalue=0.001).نتیجه گیری: برای بهره گیری از شش سیگما در بهبود کیفیت خدمات بیمارستانی، آموزش این ابزار اهمیت دارد. این بر یادگیری توام ابزارها و فرایند DMAIC تاکید دارد و استقرار آن را در سازمان تسهیل می کند.

کلید واژه: شش سیگما، چرخه DMAIC، آموزش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.