مقاله بهبود بهره وری و عملکرد تولید در استخرهای خاکی آب لب شور پرورش قزل آلا از طریق ایجاد محیط محصور (net pen)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود بهره وری و عملکرد تولید در استخرهای خاکی آب لب شور پرورش قزل آلا از طریق ایجاد محیط محصور (net pen) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود بهره وری و عملکرد تولید در استخرهای خاکی آب لب شور پرورش قزل آلا از طریق ایجاد محیط محصور (net pen)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود بهره وری و عملکرد تولید در استخرهای خاکی آب لب شور پرورش قزل آلا از طریق ایجاد محیط محصور (net pen)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود بهره وری و عملکرد تولید در استخرهای خاکی آب لب شور پرورش قزل آلا از طریق ایجاد محیط محصور (net pen) :

مقاله بهبود بهره وری و عملکرد تولید در استخرهای خاکی آب لب شور پرورش قزل آلا از طریق ایجاد محیط محصور (net pen) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۵۵ تا ۶۲ منتشر شده است.
نام: بهبود بهره وری و عملکرد تولید در استخرهای خاکی آب لب شور پرورش قزل آلا از طریق ایجاد محیط محصور (net pen)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آب لب شور
مقاله استخرخاکی
مقاله بهره وری
مقاله قزل آلا
مقاله محیط محصور (net pen)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به روند افزایش تولید در استخرهای خاکی از جمله در شرایط آب لب شور، این تحقیق در ایستگاه تحقیقاتی شیلاتی بافق و با هدف امکان بهره وری بیشتر و افزایش تولید در استخرهای خاکی آب لب شور پرورش قزل آلا انجام گرفت. برای انجام این تحقیق چهار استخر خاکی ۰۵ هکتاری با ابعاد مشابه در دو تیمار با دو تکرار در نظر گرفته شد که در دو استخر، حدود ۲۰ درصد فضای انتهایی با استفاده از دیواره توری تفکیک گردید، به طوری که ماهی ها در دو محیط پرورشی شامل فضای محصور شده (pen) و فضای آزاد استخر پرورش یافتند. میزان تراکم ماهی در هر دو روش به ازای کل فضای استخر معادل ۱۳۵ عدد در مترمربع بود. در این تحقیق عملکرد رشد ماهی ها در تیمارهای مورد مطالعه با استفاده از فاکتورهایی نظیر درصد افزایش وزن، متوسط رشد روزانه، ضریب تبدیل غذایی، نرخ رشد ویژه، نسبت بازدهی پروتئین و شاخص وضعیت مورد بررسی قرار گرفت. به دلیل ارتباط محیط محصور با کل فضای استخر و همچنین برقراری جریان آب از قسمت ورودی به خروجی، هیچگونه اختلالی در عوامل فیزیکی و شیمیایی اندازه گیری شده آب در محدوده محصور مشاهده نشد. بر اساس تجزیه و تحلیل نتایج حاصل از بررسی فاکتورهای رشد، درصد افزایش وزن، بیوماس نهایی، شاخص وضعیت، نرخ رشد ویژه و بازدهی غذایی در تیمار محیط محصور بیشتر و اختلاف معنی داری با تیمار محیط آزاد داشت. ضریب تبدیل غذایی نیز در تیمار محیط محصور کاهش معنی داری نسبت به تیمار محیط آزاد داشت. بررسی برخی شاخص های اقتصادی نشان داد که به دلیل رشد بهتر و یکنواخت تر ماهی ها در تیمار محیط محصور، هزینه های تولید کاهش یافته و مقدار فروش کل و سود خالص افزایش می یابد. بنابراین بر اساس یافته های این مطالعه، به نظر می رسد از طریق ایجاد محیط محصور در استخرهای خاکی نیم هکتاری و بزرگ تر پرورش نیمه متراکم قزل آلا، می توان میزان بهره وری و تولید را در این گونه محیط های پرورشی افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.