مقاله بررسی موانع برقراری ارتباط موثر پرستار – بیمار در بیمارستان های آموزشی شهر اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی موانع برقراری ارتباط موثر پرستار – بیمار در بیمارستان های آموزشی شهر اهواز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی موانع برقراری ارتباط موثر پرستار – بیمار در بیمارستان های آموزشی شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی موانع برقراری ارتباط موثر پرستار – بیمار در بیمارستان های آموزشی شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی موانع برقراری ارتباط موثر پرستار – بیمار در بیمارستان های آموزشی شهر اهواز :

مقاله بررسی موانع برقراری ارتباط موثر پرستار – بیمار در بیمارستان های آموزشی شهر اهواز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهش پرستاری از صفحه ۴۵ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: بررسی موانع برقراری ارتباط موثر پرستار – بیمار در بیمارستان های آموزشی شهر اهواز
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله موانع
مقاله ارتباط پرستار- بیمار
مقاله ارتباط موثر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: برقراری ارتباط موثر با بیماران ویژگی اساسی مراقبت های پرستاری است. با این حال اغلب پژوهش ها، ارتباط پرستاران با بیماران را ضعیف توصیف کرده اند. شناخت موانع ارتباط موثر پرستار- بیمار از دید هر دو طرف این امکان را فراهم می کند که مسیر اقدامات برای برطرف کردن موانع را روشن نماید. هدف از این پژوهش تعیین موانع برقراری ارتباط موثر پرستار – بیمار از دیدگاه پرستاران و بیماران و مقایسه آن ها می باشد.
روش: این پژوهش یک مطالعه توصیفی- تحلیلی است که در زمستان سال ۱۳۸۷ در سه مرکز آموزشی درمانی شهر اهواز صورت گرفته است. نمونه های مطالعه شامل ۸۰ پرستار و ۸۰ بیمار بستری که به روش در دسترس انتخاب شدند داده ها از طریق تکمیل پرسشنامه ۳۰ سوالی برای پرستاران و ۱۵ سوالی برای بیماران بر مبنای مقیاس ۵ گزینه ای لیکرت که با سوالات پرستاران مشترک و برای بیماران قابل درک بود گردآوری شد.
یافته ها: یافته ها نشان داد که پرستاران زیاد بودن حجم کار پرستاری (
۷۷۵%)، سختی کار پرستاری (۷۳۷۵%)، کمبود امکانات رفاهی برای پرستاران (۶۷۵%)، خستگی جسمی و روحی (۶۶۲۵%) و قدردانی نکردن از پرستاران (۶۲۵%) را به ترتیب به عنوان موانع عمده ارتباط موثر با بیماران شناسایی کرده اند. بیماران هم به ترتیب آشنا نبودن پرستاربه زبان محلی (۸۶۲۵%)، زیاد بودن حجم کاری پرستاری (۵۸%)، تفاوت سن بیمار و پرستار (۷۲۵%)، خلق تند پرستاران (۵۶۲۵%)، تفاوت جنس بیمار و پرستار (۴۲۵%) را به عنوان موانع مهم ارتباط پرستار- بیمار ذکر کرده اند.
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که توافق نظرها و اختلافاتی بین دیدگاه های بیماران و پرستاران در اولویت بندی موانع وجود دارد. بنابراین مدیران بخش درمان بایستی تلاش خود را برای حذف یا تعدیل مهم ترین عوامل اعلام شده از سوی دو گروه و بویژه موارد مشترک متمرکز نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.