مقاله ارزیابی ذخایر ماهی حلوا سیاه در دریای عمان سواحل سیستان و بلوچستان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ذخایر ماهی حلوا سیاه در دریای عمان سواحل سیستان و بلوچستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ذخایر ماهی حلوا سیاه در دریای عمان سواحل سیستان و بلوچستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ذخایر ماهی حلوا سیاه در دریای عمان سواحل سیستان و بلوچستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ذخایر ماهی حلوا سیاه در دریای عمان سواحل سیستان و بلوچستان :

مقاله ارزیابی ذخایر ماهی حلوا سیاه در دریای عمان سواحل سیستان و بلوچستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در شیلات از صفحه ۷۹ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی ذخایر ماهی حلوا سیاه در دریای عمان سواحل سیستان و بلوچستان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی ذخایر
مقاله حلوا سیاه
مقاله دریای عمان
مقاله ذخایر کفزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گونه حلوا سیاه (Parastromateus niger) یکی از مهمترین گونه هایی بود که در پروژه ارزیابی ذخایر کفزیان به روش مساحت جاروب شده در دریای عمان در سال ۱۳۷۸ مطالعه شده است. چهار گشت تحقیقاتی بوسیله شناور تحقیقاتی فردوس یک انجام گرفت. محدوده مورد مطالعه از منطقه میدانی (۵۸o۵۵’ E) تا خلیج گواتر (۶۱o۳۰’ E) و از عمق ۱۰ تا ۱۰۰ متر بود. مساحت منطقه مورد بررسی ۱۱۶۴ مایل مربع دریایی بود که از غرب به شرق به ۵ منطقه A)، B، C،D و E) با فاصله ۳۰ دقیقه طول جغرافیایی تقسیم و در هر منطقه لایه های عمقی ۱۰ تا ۲۰، ۲۰ تا ۳۰، ۳۰ تا ۵۰ و ۵۰ تا ۱۰۰ متری مشخص گردیدند. در هر گشت تحقیقاتی بیش از ۹۰ ایستگاه تعیین و با تور ترال کف به مدت یک ساعت تورکشی و سپس نمونه برداری صورت گرفت و بیوماس این گونه به تفکیک لایه های عمقی و مناطق به صورت فصلی و همچنین سالانه برآورد گردید. بیوماس سالانه ۶۱۶۳۷ تن بود که به تفکیک لایه های عمقی ۱۰-۲۰، ۲۰-۳۰، ۳۰-۵۰ و ۵۰-۱۰۰ به ترتیب۲۷۶۶۲ ، ۱۰۵، ۶۶۵ و ۱۶۸۲۷ تن بود. حداکثر برآورد بیوماس در لایه ۱۰ تا ۲۰ متر و حداقل آن در لایه ۳۰ تا ۵۰ متر بدست آمد. بیوماس سالانه این گونه به تفکیک مناطق A، B، C، D و E به ترتیب معادل ۷۵۲۷، ۴۸۹۱، ۲۲۴۰۳، ۹۷۶۴ و ۱۷۰۵۳ تن بود. تعداد ۱۲۵۸ قطعه ماهی حلوا سیاه زیست سنجی گردیده که حداکثر و حداقل طول چنگالی به ترتیب ۱۴۵ و ۵۸۵ سانتی متر بوده است. مقایسه نقشه های پراکنش نشان داد که مناطق زیستی مهم این گونه روبروی خور گالک، گوردیم و دماغه پزم می باشد. رابطه طول و وزن فصلی و سالانه اختلاف معنی داری بین مقدار b محاسباتی بین فصول و مقدار سالانه را نشان نداد. با توجه به مقدارCPUA محاسباتی که در هر فصل حداقل در یک ایستگاه بالاتر از حد پایین طبقه خیلی متراکم بود می توان به حضور گله ای نسبتا قوی این گونه اشاره نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.