بررسی میزان فراوانی دلیریوم در بیماران بالای ۱۸ سال بستری در بخش های داخلی و جراحی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان فراوانی دلیریوم در بیماران بالای ۱۸ سال بستری در بخش های داخلی و جراحی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان فراوانی دلیریوم در بیماران بالای ۱۸ سال بستری در بخش های داخلی و جراحی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان فراوانی دلیریوم در بیماران بالای ۱۸ سال بستری در بخش های داخلی و جراحی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان فراوانی دلیریوم در بیماران بالای ۱۸ سال بستری در بخش های داخلی و جراحی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته

تعداد صفحات :۹

مقدمه: دلیریوم در افراد مسن و بیماران بستری خصوصا پس از اعمال جراحی به وفور دیده می شود، لیکن درصد بالایی از موارد بدون تشخیص و درمان مانده و بیماران دچار پیامدهایی نظیر افزایش مرگ و میر، عوارض، کاهش بقا، افزایش مدت بستری در بیمارستان و عوارض ناتوان کننده ذهنی بعدی می گردند. متاسفانه علیرغم اهمیت این سندرم، پزشکان و پرسنل تنها قادر به تشخیص کمتر از یک سوم بیماران می باشند.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی تعداد ۲۴۰ نفر بیمار بستری به صورت تصادفی از بخش های داخلی و جراحی (هر یک ۱۲۰ بیمار) بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد انتخاب شده بود.ملاک تشخیصی دلیریوم آزمون بررسی کننده وضعیت شناختی فرد یا MMSE بود و هر بیمار چهار روز متوالی مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: در بخش داخلی از ۱۲۰ بیمار، ۳۷ مورد (۳۰.۸%) و در بخش جراحی نیز از ۱۲۰ بیمار، ۲۵ مورد (۲۰.۸%) ابتلا به دلیریوم وجود داشت. در بخش داخلی ۲۷ مورد (۲۲.۵%) و در بخش جراحی نیز ۲۷ مورد (۲۲.۵%) مشکوک به دلیریوم وجود داشت. در بخش جراحی بیشترین فراوانی دایریوم در گروه های سنی ۷۷-۵۸ سال و بالای ۷۷ سال و در بخش داخلی بیشترین فراوانی دلیریوم در گروه های سنی بالای ۷۷ سال بود. در بخش جراحی از نظر ابتلا به دیلیریوم بین دو جنس ارتباط معنی داری وجود داشت (p=0.01). ولی در بخش داخلی از نظر ابتلا به دلیریوم بین دو جنس تفاوت معنی داری جود نداشت (p=0.92).بحث و نتیجه گیری: با توجه به فراوانی سندرم دلیریوم در بخشهای مختلف داخلی و جراحی جامعه ما، وجود روان پزشک مشاورـ در جهت تشخیص زودرس و کنترل دلیریوم در بیمارستان های داخلی و جراحی ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: فراوانی، دلیریوم، بخش داخلی، بخش جراحی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.