اثر طول دوره کنترل علف های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی (Solanum tuberosum) در تراکم بذری و تجاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر طول دوره کنترل علف های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی (Solanum tuberosum) در تراکم بذری و تجاری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر طول دوره کنترل علف های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی (Solanum tuberosum) در تراکم بذری و تجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر طول دوره کنترل علف های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی (Solanum tuberosum) در تراکم بذری و تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر طول دوره کنترل علف های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی (Solanum tuberosum) در تراکم بذری و تجاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

به منظور تعیین واکنش عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی در تراکم بذری و تجاری به طول دوره کنترل علف های هرز، آزمایشی در سال ۱۳۸۵ در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا به اجرا درآمد. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل تراکم بوته سیب زمینی رقم آگریا در دو سطح ۵.۳۳ (تراکم مطلوب مزارع تجاری) و ۶.۶۶ (تراکم مطلوب مزارع تولید بذر) بوته در مترمربع و کنترل علف های هرز در هفت سطح بود. بدین صورت که در پنج تیمار علف های هرز به ترتیب تا ۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۵۰ روز بعد از سبز شدن حذف شدند و پس از آن تا انتهای دوره به آن ها اجازه رشد داده شد و دو تیمار تداخل کامل و کنترل کامل علف های هرز نیز به عنوان شاهد منظور شدند. به منظور محاسبه روند تجمع ماده خشک سیب زمینی، اولین مرحله نمونه برداری در کلیه تیمارها ۱۰ روز پس از سبز شدن سیب زمینی (همراه با رهاسازی علف های هرز در اولین تیمار کنترل) شروع و بعد از آن هر ۱۰ روز یک بار طی ۱۱ مرحله تکرار شد. عملکرد و اجزای عملکرد و وزن خشک کل علف های هرز در زمان برداشت سیب زمینی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که از حدود ۴۰ روز بعد از سبز شدن سیب زمینی، اثر کنترل علف های هرز بر روند تجمع ماده خشک کل شروع و در حدود ۹۰ روز بعد از سبز شدن به حداکثر مقدار خود رسید. اثر کنترل علف های هرز بر ماده خشک کل، عملکرد نهایی و متوسط وزن غده در واحد سطح در تراکم پایین بیشتر از تراکم بالای سیب زمینی بود. به طوری که در تراکم پایین شاخص های یاد شده در حداکثر مقدار خود، در تیمار کنترل کامل نسبت به تداخل کامل علف های هرز به ترتیب ۷۹، ۱۲۱ و ۱۱۰.۴ درصد افزایش نشان دادند در حالی که تفاوت دو تیمار مزبور از نظر شاخص های ذکر شده در تراکم بالا به ترتیب ۶۵، ۸۱.۷ و ۴۱.۹ درصد بود. تعداد غده در مترمربع در حداکثر مقدار خود، در تیمار کنترل کامل نسبت به تداخل کامل علف های هرز در تراکم پایین ۵ درصد و در تراکم بالا ۲۷.۹ درصد افزایش یافت. نتایج نشان دهنده عدم واکنش معنی دار تعداد ساقه اصلی به طور دوره کنترل علف های هرز در هر دو تراکم تجاری و بذری بود. در بین تیمارهای اعمال شده، تیمارهای کنترل کامل علف های هرز و کنترل تا پنجاه روز پس از سبز شدن سیب زمینی به دلیل کسب بیشترین مقادیر عملکرد و اجزای عملکرد، بهترین تیمارهای آزمایشی بودند.

کلید واژه: سیب زمینی، کنترل علف های هرز، عملکرد و اجزای عملکرد، تراکم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.