مقاله شناسایی موتاسیونهای مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در مایکوباکتریوم توبرکلو زیس بیماران مسلول با استفاده از روش PCR-RFLP و MAS PCR


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی موتاسیونهای مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در مایکوباکتریوم توبرکلو زیس بیماران مسلول با استفاده از روش PCR-RFLP و MAS PCR دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی موتاسیونهای مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در مایکوباکتریوم توبرکلو زیس بیماران مسلول با استفاده از روش PCR-RFLP و MAS PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی موتاسیونهای مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در مایکوباکتریوم توبرکلو زیس بیماران مسلول با استفاده از روش PCR-RFLP و MAS PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی موتاسیونهای مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در مایکوباکتریوم توبرکلو زیس بیماران مسلول با استفاده از روش PCR-RFLP و MAS PCR :

مقاله شناسایی موتاسیونهای مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در مایکوباکتریوم توبرکلو زیس بیماران مسلول با استفاده از روش PCR-RFLP و MAS PCR که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: شناسایی موتاسیونهای مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در مایکوباکتریوم توبرکلو زیس بیماران مسلول با استفاده از روش PCR-RFLP و MAS PCR
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مایکوباکتریم توبرکلوزیس
مقاله مقاومت به ایزونیازید،PCR-RFLP؛ KatG؛ inhA؛ MAS PCR

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: ایزونیازید یکی از داروهای مهم خط اول درمان سل می باشد. مقاومت به این دارو در بسیاری از نقاط جهان رو به افزایش است. جهش های ایجاد شده در ژنKatG و inhA در اغلب موارد عامل مقاومت به ایزونیازید می باشند. هدف از این مطالعه ارایه روشی مناسب و سریع برای شناسایی موتاسیونهای مرتبط با مقاومت به ایزونیازید در مایکوباکتریوم توبرکلوزیس می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه وجود جهش در نواحی خاصی از ژنهای katG وinhA در ۹۰ نمونه کشت مثبت بیماران مسلول ریوی پس از انجام تست های حساسیت دارویی بررسی شد. برای تعیین جهش های کدون KatG 315از تکنیکPCR-RFLP استفاده گردید. محصول PCR حاصل از تکثیر این قطعه ژنی (۶۲۰bp) توسط آنزیم محدودالاثر MspI برش داده شد. برای شناسایی جهش در ژن inhA نیز از تکنیک MAS-PCR استفاده شد.
یافته ها: %۳۴۵ درصد از نمونه های مقاوم به ایزونیازید فنوتیپ Thr315 و %۶۵۵ از نمونه های مقاوم فنوتیپ Ser315 را نشان دادند. اختصاصیت Thr315 برای نمونه های مقاوم %۱۰۰ می باشد. همچنین در این مطالعه از ۵۲ نمونه مقاوم به ایزونیازید %۳۴۶ در کدون ۴۶۳ دارای اسیدآمینه Arg و %۶۵۴ دارای اسیدآمینه Leu بودند. فراوانی جهش در لوکوس inhA (-15C®T) نمونه های MDR و غیرMDR به ترتیب %۲۰ و %۱۶۷ درصد بود.
نتیجه گیری: با استفاده از روش PCR-RFLP(آنزیم MSPI) و MAS PCR جهش های ایجاد شده در کدون ۳۱۵ ژنKatG و ناحیه پروموتورinhA شناسایی می شوند. این روشها علاوه بر سادگی و ارزان بودن نسبت به روشهای دیگر در مدت زمان کمتری نتایج دقیق و مطمئنی را فراهم می آورند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.