مقاله بررسی عملکرد یک الگوریتم پیشنهادی در کنترل نیمه فعال یک ساختمان جداسازی شده مرجع با جداسازهای غیرخطی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد یک الگوریتم پیشنهادی در کنترل نیمه فعال یک ساختمان جداسازی شده مرجع با جداسازهای غیرخطی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد یک الگوریتم پیشنهادی در کنترل نیمه فعال یک ساختمان جداسازی شده مرجع با جداسازهای غیرخطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد یک الگوریتم پیشنهادی در کنترل نیمه فعال یک ساختمان جداسازی شده مرجع با جداسازهای غیرخطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد یک الگوریتم پیشنهادی در کنترل نیمه فعال یک ساختمان جداسازی شده مرجع با جداسازهای غیرخطی :

مقاله بررسی عملکرد یک الگوریتم پیشنهادی در کنترل نیمه فعال یک ساختمان جداسازی شده مرجع با جداسازهای غیرخطی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در زلزله شناسی و مهندسی زلزله از صفحه ۲۵۳ تا ۲۶۲ منتشر شده است.
نام: بررسی عملکرد یک الگوریتم پیشنهادی در کنترل نیمه فعال یک ساختمان جداسازی شده مرجع با جداسازهای غیرخطی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه، عملکرد یک الگوریتم که پیش از این پیشنهاد شده در مقایسه با دو روش کنترل دیگر در کنترل نیمه فعال یک ساختمان مرجع دارای سامانه جداسازی لرزه ای غیرخطی که توسط یک گروه تحقیقاتی در محیط نرم افزاری MATLAB® و SIMULINK® ارایه گردیده، بررسی شده است. الگوریتم مورد نظر به گونه ای طراحی گردیده که منحنی های هیسترزیس برش پایه ایجاد شده در ساختمان، مشابه منحنی های هیسترزیس ایجاد شده توسط تکیه گاههای اصطکاکی باشند. در کنار سامانه کنترلی یاد شده و برای مقایسه نتایج، از سامانه کنترل غیرفعال با میراگرهای روغنی با رفتار ویسکوز و همچنین سامانه کنترل نیمه فعال با میراگرهای متغیر کنترل شده توسط الگوریتم اسکای – هوک استفاده شده است. تحلیلها تحت هفت جفت شتابنگاشت صورت گرفته است. نمودارهای هیسترزیس نیروی میراگر در مقابل تغییرمکان تحت این تحریکها ارایه شده اند. نتایج نشان می دهند روشهای نیمه فعال مورد بررسی نسبت به روش غیرفعال دارای شاخصهای عملکردی مناسبتری هستند. روش کنترل پیشنهادی در مواردی در مقایسه با روش اسکای – هوک در کاهش پاسخها در این مساله موفق عمل نموده، اما تغییرات ناگـهانی در نیروی میراگرها توسط این الگوریتم موجب افزایش شتاب طبقات گردیده و در مجموع عملکرد آن را نسبت به الگوریتم اسـکای – هـوک کاهش داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.